“Darıca’yı, Darıcalılarla birlikte yöneteceğiz!”

“Darıca’yı, Darıcalılarla birlikte yöneteceğiz!”

 CHP Darıca Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan tek isim olan Yakup Törk, iddialı açıklamalarda bulundu. Törk adaylığını...

 

CHP Darıca Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan tek isim olan Yakup Törk, iddialı açıklamalarda bulundu. Törk adaylığını bir başkaldırış olarak lanse ederek, “Yaşadığımız bu şehri acemilere bırakamayız. Kadın ve genç isimlerle ekibimi oluşturdum. Darıca'ya yürekli bir başkan lazım, o da inşallah ben olacağım" diyerek seçime bomba gibi hazırlanacağını söyledi. Partiden henüz aday adaylığı için isimlerin çıkmamasına şaştığını da itiraf eden Törk, "15 günlük süre içerisinde umarım çok sayıda aday adayı çıkar. Partimiz artık yeni yüzler ve genç isimler istiyor. Ben herkese hitap edecek olan bir ismim.  

 

PROJELER HAZIRLANIYOR

Teknik projelerimiz sona ermek üzere. Başkan adayı olmak için, elle tutulur projelerimizle seçimi alacağız. Genç ve bayan ağırlıklı olan ekibimi kurdum. Genç olmamız bizim için bir avantaj. Tüm genç kardeşlerimizi ve bayanlarımızı CHP'de siyaset yapmaya davet ediyorum.

Darıca'yı Darıca halkı ile birlikte yöneteceğiz. Projelerimzle birlikte Darıca'nın 50 yıllık geleceğini oluşturacağız. Yere sağlam projelerler birlikte Darıca'yı daha da yaşanır hale getireceğiz. Başkaları gibi pis siyaset yolunu izlemeyeceğim. Eleştiri daima olacak ama iftira asla bana yakışan birşey olamaz. İlerleyen zamanlarda projelerimi hem halkımıza hem de basın mensuplarımıza sunacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.