‘Darıca’yı birlikte yöneteceğiz’

‘Darıca’yı birlikte yöneteceğiz’

  CHP Darıca Belediyesi başkan aday adaylığı açıklayan Yakup Törk, “Darıca’yı hep birlikte yöneteceğiz. Bizler birlik ve beraberlik içersinde...

 

 

CHP Darıca Belediyesi başkan aday adaylığı açıklayan Yakup Törk, “Darıca’yı hep birlikte yöneteceğiz. Bizler birlik ve beraberlik içersinde oldukça CHP her yerde iktidar olacaktır” dedi.

YOĞUN KATILIM OLDU

CHP’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Yakup Törk, iddialı konuştu.  CHP Darıca ilçe örgütü önünde önceki akşam gerçekleşen aday adayı tanıtım törenine, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç, CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, CHP Gebze, Darıca belediyesi meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. İlçe teşkilatında yapılması planlanan aday adaylık açıklamasına partililerin yoğun katılım göstermesi üzerine açıklama ilçe binasını önünde yapıldı.

YAŞADIĞIMIZ ŞEHRE YÖNETMEYE TALİBİZ

Saygı duruşunun ardından konuşmasına başlayan Yakup Törk, Ramazan ayıda partililerle birlikte olmaktan büyük sevinç ve gurur duyduğunu söyledi. Ailesine şükranlarını sunduğunu ifade eden Yakup Törk, “Sizden biri olarak Darıca’yı birlikte yönetmek için aday adaylığımı açıklıyorum. Darıca’nın suyu ve havası ile büyüdüm. Yaşadığımız şehrin geleceğini acemilere bırakmazdım. Bu bir başkaldırıştır. Doğduğum şehrin gelişmesi için aday adayıyım. Dışlanmışların sesi için aday adayıyım. Herkese aynı yakınlıktayım. Biz birlik ve beraber oldukça CHP her yerde iktidar olacaktır” dedi. 

HALKIN İKTİDARI KAZANACAKTIR

Kimseyi sağcı solcu diye, doğulu batılı, zengin fakir, inancına bakmadığını açıklayan Törk, “Bizim için sadece Darıca olacak. Taksim Gezi Parkı’nda direnenlerden aldığım cesaret tamdır. Kazanacağımıza zafere ulaşacağımıza inanıyorum. Bu seçimlerde kadınların gücüne ihtiyacımız olacaktır. Kadınların olmadığını yerde başarı olmaz. Mart 2014’te halkın iktidarı Darıca’da kazanacaktır. İnadına sol inadına CHP diyorum. Bu akşam buraya gelerek beni yalnız bırakmayan başta milletvekilimize ve tüm partililere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

EYLÜL’DE ADAYLARIMIZ NETLEŞİR

Yakup Törk’ün ardından bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Salman Kösali seçimlere sekiz gibi bir süre kaldığını belirterek, “Eylül ayında adaylarımızı belirleyeceğiz. Yakup Törk ilk aday adayımız. Yakup Törk’ün dışında da aday adaylar olabilir. Parti olarak ilkelerimiz var. Bütün aday adaylarının bilmesi gereken kurallar var. Barış içersinde seçime hazırlanacağız. Kimsenin kimseyi kötülemeye hakkı yoktur. Birleşe birleşe seçimleri kazanacağız. Adayları delegeler belirleyecek. Bizi ileriye götürecek kadroları oluşturacağız” dedi.

İKTİDARI HARAMİLERDEN ALACAĞIZ

Kendi ülkesindeki çocukları katleden iktidarın yalandan Mısır’daki ölenler için üzülüyor numarası yaptığını söyleyen Kösali, “Mısır’daki katillerle Taksim’deki katilin hiçbir farkı yoktur. Toplumun tüm kesimlere baskın altında. Bunlara asla teslim olmayacağız. Sonuna kadar direneceğiz. Seçimlere çok iyi hazırlanacağız. Herkes bizim için kıymetlidir. Cesur olacaksınız. İktidarı haramilerden geri alacağız. Eskişehir’de Ali’yi katledenleri sorguya bile almıyorlar. Bu iktidardan kurtulmanın yolu sandıktan çıkar. Bu seçimlerde çok çalışıp bu haramileri başta Darıca olmak üzere her yerden kovacağız” dedi.

İKTİDARIN BİRAN ÖNCE GİTMESİ GEREKİR

 

Programda son olarak CHP Kocaeli Mehmet Hilal Kaplan bir konuşma yaptı. Timur Koç’un aday adaylık açıklamasına yetişemediğini açıklayan Kaplan, “CHP’den aday adayın olan herkesle birlikteyim. Yakup beyi kutluyorum. Yerel seçimlerde Darıca’yı AKP’den alacağımızı görüyorum. İtibarını, barışıklığını yitiren bir iktidar var. Bu iktidarın biran önce gitmesi gerekir. Kendini beğenen bu anlayışa dur demenin zamanı geldi. Sandıkta bunlara gereken dersi vermeniz gerekir. Sizden bir ricam sekiz ayı küçümsemeyin. Bir daha sandıkta devam ederlerse cuntanın yapamadığını Tayyip yapacaktır” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.