Darıca’ya üç takviye

Darıca’ya üç takviye

3.Lig 2.Grup’ta sezona kötü başlayan, bir türlü düşme hattından kurtulamayan Darıca GB, kadrosuna takviye yapıyor. Sarı-Yeşilli ekip, son olarak Mehmet Burak Tarlabölen, Can Ahmet Üstün ve Nurullah Yaşar’ı transfer etti.

Geçen yıl transfer yasağı olduğu dönemde ligde çok daha başarılı olan, Play-Off’u kovalayan Darıca GB, bu sezon başında transfer yasağını kaldırmasına rağmen işler iyi gitmiyor. Düşme hattında bulunan temsilcimiz çareyi transferde buluyor, son olarak Ankaraspor’dan 19 yaşındaki Mehmet Burak Tarlabölen’i aldı. Orta saha oyuncusu ligin ilk yarısında 2.Lig takımlarından Kahramanmaraş takımında oynuyordu.

CAN AHMET ÜSTÜN

Devre arasında kadrosuna takviye yapmaya devam eden Sarı-Yeşilli ekibin transferlerinden biri de 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Can Ahmet Üstün. Çankaya FK’nın oyuncusu olan sol kanatta görev yapan Can Ahmet, bu sezon başında 3.Lig takımlarından Orduspor’da oynadı, 5 maçta forma giyip 1 gol attı. Siirtspor ve Nazilli Belediyespor takımlarında da oynayan Can Ahmet, ligin ikinci yarısında Darıca GB forması giyecek.

ALMANYA’DAN NURULLAH

Sarı-Yeşilli ekibin bir diğer transferi ise gurbetçi oyuncu Nurullan Yaşar. Almanya’nın Spvg Wesseling-Urfeld takımında oynayan 22 yaşındaki Nurullah Yaşar, forvette görev yapıyor. 1.99 metre boyunda, güçlü fiziği ile dikkat çeken genç oyuncunun Darıca GB’ye çok önemli katkı sağlaması bekleniyor. Başkan Arif Gülen, yapılan takviyelerle çok daha başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.