DARICA’NIN KONUĞU YEŞİL BURSA

DARICA’NIN KONUĞU YEŞİL BURSA

 Şampiyonluğa kararlı olan lider Darıca Gençlerbirliği, 3. Lig 2. Grup’un 30. haftasında bugün sahasında Yeşil Bursa’yı konuk edecek. Ankara...

 

Şampiyonluğa kararlı olan lider Darıca Gençlerbirliği, 3. Lig 2. Grup’un 30. haftasında bugün sahasında Yeşil Bursa’yı konuk edecek. Ankara Demirspor-Anagold Erzincanspor maçının olduğu haftada, kümede kalma şansını mucizelere bırakan Bursa ekibi karşısında sürprize izin vermek istemeyen sarı yeşilli temsilcimiz, bu karşılaşmayı kayıpsız atlatarak ligin son 4 haftasında ciddi bir avantajla girmenin hesaplarını yapıyor.

 

KOKOÇ YOK

En yakın rakibi Ankara Demirspor’un 3 puan önünde zirvede yer alan Darıca G.B, taraftarının desteğiyle 3 puana uzanmayı hedefliyor. Temsilcimizde Emrullah Kokoç sarı kart cezası sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Darıca Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Van bölgesi hakemi Bayram Başkan yönetecek. Başkan’ın yardımcılıklarını Nurettin Çiçek ve Adnan Akbulut yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Muş bölgesinden Mehmet Şükrü Közcü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.