Darıca’nın işi zor

Darıca’nın işi zor

Sezonun ikinci yarısına golsüz beraberlikle başlayan Redoks Darıca Gençlerbirliği, kar yağışına takıldı ve 2 haftalık fikstürü ertelendi.

Sarı yeşilliler 6 puanı toplayabileceği Çarşamba ve Malatya Yeşilyurt maçlarını oynamadan, ligin 2.si Bitexen Düzcespor’u ağırlayacak.

Sezonun ikinci yarısını Yomraspor deplasmanında golsüz beraberlikle açan Redoks Darıca Gençlerbilirği’nin 21.haftada Çarşamba, 22.haftada Yeşilyurt ile oynayacağı karşılaşmalar, ülke genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Sarı yeşilli temsilcimiz, devre arasında Antalya Kemer’de yaptığı 10 günlük kampın ardından yalnızca bir maç oynadı.

TÜM MAÇLAR ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu 21. Hafta’da yalnızca 68 Aksaray Belediye- 52 Orduspor FK ve Darıca Gençlerbirliği- Çarşambaspor karşılaşmalarını ertelerken, geriye kalan 7 müsabaka ise oynanmıştı. TFF zorlu hava koşullarını göz önünde bulundurarak 3. Lig 2.Grup’un 22.hafta mücadelelerinin tümünü erteleme kararı alırken, maçların oynanacağı tarihler ise henüz netleşmedi.

HAZIRLIKLAR DEĞİŞTİ

TFF’nin aldığı kararlar ile birlikte sarı yeşilli temsilcimizin iç sahada oynayacağı Çarşambaspor ve deplasmanda karşılaşacağı Malatya Yeşilyurtspor maçları ertelenince hazırlıklar değişti. Darıca’nın 3 puan alma ihtimali yüksek 2 maçın ertelenmesi ise moralleri bozdu. Takım 2 Şubat Çarşamba günü iç sahasında oynayacağı Bitexen Düzcespor maçına hazırlanmaya başladı. Temsilcimiz bu dönemde 3 isim ile yollarını ayırırken 7 ismi kadrosuna kazandırdı.

YENİ TRANSFERLER DENENECEK

Kaleci Mustafa Gürbüz ve sol bek Tayfun Sabri, genç stoper Bayram Enes, sağ kanat Sercan Kaya’yla imzayı attıran temsilcimiz son olarak Ankaraspor'dan genç orta saha Mehmet Burak Tarlabölen ve sol kanat oyuncusu Can Ahmet Üstün’ü kadrosuna kattı. Temsilcimiz, santrafor için ise Almanya Spvg Wesseling-Urfeld takımından 22 yaşındaki Nurullah Yaşar'ı renklerine kattı. Yeni transferler, Çarşamba günü ligin 2.si Düzcespor’a karşı oynanacak mücadelede süre alacak.

 

darica-2-025.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.