DARICALI ATLET OLİMPİYAT ŞAMPİYONU

DARICALI ATLET OLİMPİYAT ŞAMPİYONU

   16. Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’nda son gün öğle seansında piste çıkan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Sporcularından Enis...

 

  16. Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’nda son gün öğle seansında piste çıkan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Sporcularından Enis Korkmaz, birinci gelerek Türkiye’ye Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’ndaki ilk altın madalyayı kazandıran sporcu oldu.

 Brezilya’nın başkenti Brasilia’da 7 gündür devam eden 16. Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’nda atletizm branşında 3.000 metre yarışında rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazanan Enis Korkmaz daha önce de Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda final koşarak adından bahsettirmişti. Korkmaz “Ülkemiz adına böyle önemli bir organizasyonda madalya kazandığım için çok mutluyum. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü yönetici ve spor hocalarıma katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.” diyerek düşüncelerini açıklarken, Darıca ailesi   spora yapılan yatırımların meyvesini almaya devam ediyor.

 

 KARABACAK ÇOK MUTLU

 

 

   Sporun içinden gelen birisi olarak kendi kulüplerinden çıkan bir gencin Türkiye’ye Dünya Okul Sporları Olimpiyatları’ndaki ilk altın madalyayı kazandıran sporcu olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcusunu tebrik eden Başkan Karabacak “Darıca’da gençlerimize her alanda destek olarak onları geleceğe hazırlama gayreti içindeyiz.Bu amaçla özellikle genç sporcuları barındırarak geleceğin sporcularını yetiştirdiğimiz Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü başarılarına bir yenisini daha eklemiştir.İlerleyen yıllarda atletizm dalında Darıca ismi marka olacaktır.Bu başarı da emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.