Darıca’da ulaşım kalitesi artıyor

Darıca’da ulaşım kalitesi artıyor

Darıca Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte ilçenin dört bir yanında asfalt, parke, bordür çalışmalarını hızlandırarak ulaşımı daha konforlu hale getiriyor.

Darıca Belediyesi, ağır geçen kış aylarında tahrip olan yollarda bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Havaların ısınması ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte adeta seferberlik ilan eden ve ilçenin dört bir yanında çalışma başlatan Darıca Belediyesi, asfalt yama ve parke, bordür çalışmalarına ağırlık verirken yolları yenileyerek ulaşımı daha konforlu hale getiriyor. Ana caddelerin yanı sıra ara sokaklarda da hummalı bir şekilde çalışan Darıca Belediyesi, ara sokakları da parke taşlarıyla ulaşım kalitesini arttırıyor.

KALDIRIMLAR DA YENİLENİYOR

Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için bozuk yol kalmaması adına hummalı bir şekilde asfalt çalışmalarını devam ettiren Darıca Belediyesi, yol çalışmalarının yanı sıra kaldırımlarda da yenileme çalışmaları yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin birçok noktasında asfalt çalışmalarıyla birlikte kaldırım yenileme, kilit parke yol tamiratı gibi çalışmaları eş zamanlı olarak sürdürüyor. Vatandaşların kaldırımları daha rahat kullanması için başlatılan yenileme çalışmalarında farklı noktalarda eskiyen ve bozulan kaldırımlar daha konforlu hale getiriliyor.

BAŞKAN BIYIK, ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da çalışmaları zaman zaman yakından takip ederek vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak adına çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması için talimat veriyor. Aşık Veysel Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Muzaffer Bıyık, “İlçemizin önemli caddelerini yenileyerek vatandaşlarımız için konforlu hale getiriyoruz. Asfaltla birlikte kaldırımlarını da yenileyerek caddelerimizi prestijli caddeler haline getiriyoruz. Söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak ve ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için canla başla çalışmalarımız sürüyor” dedi. Haber: Tuğçe Yakıcı

daricada-ulasim-konforu-artiyor-4.jpg

daricada-ulasim-konforu-artiyor-2.jpg

daricada-ulasim-konforu-artiyor-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.