Darıca’da taraftardan rest:  Yönetimi statta istemiyoruz

Darıca’da taraftardan rest: Yönetimi statta istemiyoruz

Darıca Gençler Birliği’nde kötü gidişat taraftarın sabrını taşırdı. Çınaraltı’ndan yapılan açıklamada, “Bu haftadan itibaren, “İmaj düzeltmeye geldik” deyip kulübü iyice rezil eden mevcut yönetimi Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda görmek istemiyoruz” denildi

Darıca Gençler Birliği’nde kötü gidişat taraftarın sabrını taşırdı. Çınaraltı’ndan yapılan açıklamada, “Bu haftadan itibaren, “İmaj düzeltmeye geldik” deyip kulübü iyice rezil eden mevcut yönetimi Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda görmek istemiyoruz” denildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

REZİL NOKTAYA TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI

“Kulübümüzün yaşadığı sıkıntılı günleri ulusal medyada çıkan kulübümüze yakışmayan haberleri üzüntüyle öğreniyoruz.

Kulübün etrafında dolaşan semtimizden sevdiğimiz sima olan malum gazeteci şahıs daha önce neredeydinde menfaat zamanında akbaba gibi konmaya çalışıyorsun bizi karşına alma gezemezsin bu semtin sokaklarında.

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği olarak mevcut yönetimi geldikleri ilk günden itibaren sonuna kadar destekledik. Kulübümüzü getirmiş oldukları rezil noktaya tahammülümüz kalmamıştır. Tesislerimize bir hafta içinde iki kere haciz memurları gelmiştir tüm kupalarımız, eşyalarımız haczedilmiştir.

FUTBOLCULAR İMKANSIZLIKTAN BEZDİ

Futbolcular mevcut durumdan, imkansızlıktan bezmiş, ayrılık durumuna gelmiştir. Takımımız üzerinden sizin ve eski yönetimlerin türlü türlü entrikalar çevirdiğinin farkındayız, bu kulübe niye geldiğinizi çok iyi biliyoruz.

1934 yılında kurulan Türkiye'de örnek kulüp olarak gösterilen Darıca Gençlerbirliği Spor kulübü tesislerinde yemek pişmeyen futbolcularına verdiği sözleri tutamayan bir kulüp haline geldi.

Bu haftadan itibaren, “İmaj düzeltmeye geldik” deyip kulübü iyice rezil eden mevcut yönetimi Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda görmek istemiyoruz. Kulübümüzün Yunanistanlılar’a satılacağı konuşuluyor. Değil Yunanistanlı birine satılması semtin büyükleri dışında bile birine satılmasının sonuna kadar karşısında duracağız.

İsteyen istediği gibi anlasın kimseye tahammülümüz kalmamıştır. Çınaraltılılar

Gurubu’nu kimse karşısına almasın takımın değil, şehrin huzuru kaçar geçmişte örnekleri mevcut.

Bir an önce gerekenin yapılmasını bekliyoruz.”

haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.