Darıca’da sosyal tesisler normalleşmeye hazır

Darıca’da sosyal tesisler normalleşmeye hazır

Tesislerde çalışmaları inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşları ağırlamaya hazır olduklarını ifade ederken Darıcalılardan da maske ve sosyal mesafe kuralına uymalarını istedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan kafe ve restoranlar, 1 Haziran’dan itibaren kapılarını açmaya hazırlanıyor. Normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmete girecek olan Darıca Belediyesi sosyal tesislerinde de hazırlıklar tamamlandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın büyük önem verdiği ve yenileme çalışmalarını başlattığı sosyal tesisler, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 1 Haziran’a hazırlandı. Sosyal tesislerin girişine el dezenfekte stantları koyan Darıca Belediyesi, temizlik ve dezenfekte işlemleri de gerçekleştirdi. Sosyal tesislerdeki oturma düzeni ve masaları da genelge doğrultusunda düzenleyen Darıca Belediyesi, vatandaşların sağlığı ve huzuru için her türlü detayı düşünürken gerekli tedbirleri de aldı.

“HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve başkan yardımcılarıyla birlikte tesisleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Normalleşmeyle birlikte açılışa hazır olduklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Bilindiği gibi 1 Haziran itibariyle normalleşme adımları kapsamında sosyal tesislerimizi açmış olacağız. Deniz Köşkü Restoran, Seyir Köşkü Kafe, Balyanoz Kafe ve yeni hizmete giren Dudayev Kafe vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bizler her türlü tedbirleri aldık ve hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın sahillerimizi ve sosyal tesislerimizi özlediğini biliyoruz. Bizler de onları özledik. Vatandaşlarımızdan da belirlenen kurallara uymalarını bekliyoruz. Bu süreci hep birlikte el ele vererek birlikte atlatacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.