Darıca’da ortak ses: Keşke transfer yasağını hiç kaldırmasaydınız

Darıca’da ortak ses: Keşke transfer yasağını hiç kaldırmasaydınız

Geçen yıl transfer yasaklısı olmasına rağmen önüne gelin deviren ve kupada da Galatasaray’ı Ali Sami Yen’i dar edip, 1-0’lık penaltı golüyle elenen Sarı Yeşilliler, transfer tahtasını açtı ama baş aşağı gidiyor.

YEŞİLYURT’A YENİLDİ

Geçtiğimiz yılı mumla aratan bir başlangıç yapan 3.Lig 2.Grup temsilcisi Darıca G.B., 3.Lig 2.Grup’ta ilk üç maçta 2 puan topladı. Henüz galibiyeti bulunmayan takım, Yomra ve Çarşamba ile 2-2 berabere kaldıktan sonra, iç sahada Malatya Yeşilyurt’a 1-0 yenilerek, adeta erkenden havlu attı. Sarı yeşilliler, pazar günü konuk ettiği Malatya ekibine teslim olurken, taraftarını da üzdü.

 

KUŞADASI TAKİPTE

Grupta önemli yatırımlar yapan ve güçlü bir kadro kuran Iğdır, 2 maçını da kazanarak gizli lider konumuna yükseldi. 6 puanlık takım maç eksiğiyle ilk üç arasında yerini aldı. Kuşadası ve 52Ordu, birer beraberlikle 3 maçta 7 puana ulaştı ve zirveyi maç fazlasıyla elinde tutuyor. Darıca ise 2 puanla 14.sırada yer alıyor ve düşme hattına yakın bulunuyor. Sarı Yeşilliler, çarşamba günkü kupa mesaisinden önce cumartesi günü Düzcespor takımına konuk olacak. Çalışmalar yeniden başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.