Darıca’da ‘Kuş’ avlama planları

Darıca’da ‘Kuş’ avlama planları

TFF 3.Lig 2.Grup temsilcimiz Darıca, teknik patron Cengiz Seçsev yönetimindeki ilk resmi maçında, Beyoğlu Yeniçarşı deplasmanında, zor da olsa bir puanı aldı (0-0). Şimdi Pazar günü lider Kuşadası’nı zirveden indirme planları başladı

Kendine hiç de yakışmayan bir yerde, düşme hattında yer alan, ancak bir maç eksiği de bulunan Sarı Yeşilliler, zirvede deprem yaratmaktan çok. Kendini düze çıkarmak için planlarını yapıyor. 14 puanla ve 1 puan farkla zirvede yer alan Kuşadası’nın ise şakası yok. Darıca ekibi, Sarp Yiğit yönetiminde kupada tur atlarken, ligde ise perişan oldu. 6 maçta 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan Darıca, henüz galibiyetle tanışmadı.

ZORLU MAÇ, PAZAR DARICA’DA

Lider Kuşadası ve Darıca kadar, bu maçın sonucunu 52Orduspor da merakla bekliyor. Yeşil Beyazlılar, bu maçı Darıca’nın kazanmasını ve kendisi de kazanarak zirveye çıkmayı hesaplıyor. Bu kritik maç pazar günü Darıca 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak. Beyoğlu maçından sonra pazartesiyi dinlenerek geçiren takım, Salı gününden itibaren çalışmalarını yeniden başlattı. Cumartesi günü ter idmanından sonra kampa girecek takım, pazar günü rakibini konuk edecek. Karşılaşma 14.00’te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.