Darıca’da korkunç ölüm

Darıca’da korkunç ölüm

Darıca’da bayram harçlığını çıkarmak için yaz tatilinde damacanayla su taşımacılığı yapan 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi Muratcan Turan (15)...

Darıca’da bayram harçlığını çıkarmak için yaz tatilinde damacanayla su taşımacılığı yapan 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi Muratcan Turan (15) bir apartmanın en üst katına su götürürken kafasını bindiği asansörün kapısına sıkıştırarak hayatını kaybetti. 

Darıca'daki Sarkuysan Ortaokulu 8/A Sınıfı öğrencilerinden 15 yaşındaki Muratcan Turan, harçlığını çıkarmak için damacana ile su satışı yapan bir firmada çalışmaya başladı. Bayramoğlu Mahallesi, Obitaş Sitesi'ndeki bir müşteriden gelen su siparişini teslim etmek için, A /1 Blok asansörüne binen Muratcan Turan, daha sonra henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı başını bindiği asansörün kapısına sıkıştırdı. Apartman sakinlerinden birinin olayı fark etmesi sonucu, olay yerine çağrılan 112 Acil Servisi ekipleri, yaptıkları kontrolde Muratcan Turan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemelerin ardından Muratcan'ın cenazesi bugün ikindi namazının ardından gözyaşları arasında Darıca Nenehatun Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.