Darıca’da kayda değer bir yatırım yok’

Darıca’da kayda değer bir yatırım yok’

Saadet Partisi Darıca İlçe Selim Çetinkaya Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a seslenerek, “Üç dönemdir bir belediye binası yapamamışsın bir tane kayda değer yatırımın yok nereye borçlandın bu kadar?” diye sordu.

divan-(2).jpg

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı eylül ayı ilçe divanın toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Darıca Barış Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Kocaeli il başkanı Nurettin Çelik, Darıca ilçe başkanı Selim Çetinkaya, Gebze ilçe başkanı Necati Korkmaz, Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Dilovası ilçe başkanı Mustafa Türel ile çok sayıda partili katıldı. Divan toplantısının açılış konuşmasını Darıca ilçe başkanı selim çetinkaya yaparak, “Değerli kardeşlerim bildiğiniz üzere yeni bir sürece girmiş bulunmaktayız. Darıca’nın kaderinin değişmesine 6 ay gibi bir süre var. Saadet partisi olarak yapmakta olduğumuz bu ilçe divanıyla birlikte seçim startını vermiş bulunmaktayız.

BÜTÇEDEN FAZLA BORCU VAR

Darıca Belediyesi’nin bütçesinden fazla borcu var. Defalarca söyledik belediyenin bünyesinde onlarca kiralık binek araç ne iş yapar?  Uluslararası koşu maratonu senin neyine yaklaşık 1,5 milyon para harcıyorsun? Pelitli Köyü’nde Darıca Mezarlığı’nın yanında Darıca’ya tahsis edilmiş belki onlarca dönümlük etrafı sıradan bir çitle çevrilmiş boş bir arazi var. İşin ilginç tarafı bu boş araziye bir kapı yapmışlar otomatik bariyerli alüminyum kompozit kaplamalı mermer ve özel kaplama taştan döşenmiş yüksek görünümlü fevkalade bir kapı. Sonuç ne in var ne cin ne bekçi var ne güvenlik taşlar dökülmüş kablolar sökülmüş ve kaderine terk edilmiş. Yazık günah değil mi kimin malını har vurup harman savuruyorsunuz? Neyse ki yok dedikleri bu krizden sonra kiralık araçların bir kısmını geri iade edeceklerini koşu maratonu da bu senelik ertelendi haberini aldık.

AYDINLATMA DİREKLERİ İSRAF

Be mübarek adam bu tedbirleri zamanında alsan bu duruma düşmesek daha iyi değil mi? Tabi ki bir yandan bir takım israflardan vazgeçerken öte yandan da hiçbir şey yapmadı demesinler diye tamamen gereksiz israf olan aydınlatma direklerini dikiyor.  Vay efendim neymiş önceden sipariş verilmiş. Kardeşim sen üç dönemdir bir belediye binası yapamamışsın bir tane kayda değer yatırımın yok nereye borçlandın bu kadar? Bizler beş yıldır bize yakışır üslup ve usulle gerektiği zaman teşekkür ettik gerektiği zaman uyardık duruma göre eleştirdik itiraz ettik. Amma şimdi itiraz etme eleştirme değil yanlışı doğruyla değiştirme zamanı Darıca kendini ve yandaşlarını düşünen değil Darıca’yı ve Darıcalıları düşünen yönetim sistemine kavuşma zamanıdır.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.