Darıca’da imza şov

Darıca’da imza şov

Yeni sezon öncesinde transferde sessiz kalan 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Uğur Daşdemir, Adem Aydın ve Ahmet Kutluer ile resmi sözleşme imzaladı.

BELİRSİZLİK VARDI

Geçtiğimiz sezon 3.Lig 2.Grup’ta şampiyon olarak 2.Lig’e yükselen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde teknik direktör Uğur Balcıoğlu ve 10’dan fazla futbolcu ile yollar ayrılmıştı. Sportif direktörlük görevine İlter Kasap’ı getiren Darıca Gençlerbirliği yönetimi, ilk transferlerine imza attırdı.

3 İMZA BİRDEN

Sarı-Yeşilliler 2014-2015 sezonunda da takımın formasını giyen, geçtiğimiz sezonu ise Erokspor’da geçiren orta saha oyuncusu Adem Aydın, geçtiğimiz sezon Gölcükspor forması giyen hücum oyuncusu Ahmet Kutluer ve geçen sezon Spor Toto 1.Lig’de Adanaspor’da sadece 7 kez forma giyebilen eski futbolcusu Uğur Daşdemir ile sözleşme imzaladı.

KARABACAK DA KATILDI

Kulüp binasında yapılan imza törenine Darıca Belediye Başkanı ve Darıca GB Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mücahid Varol, Sportif Direktör İlter Kasap, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve yöneticiler Hakan Özcan, Ahmet Sağlam ve Ferhat Gümüştekin katıldı. Başkan Karabacak, transferlerin süreceğinin müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler