Darıca’da çalışmaları incelediler

Darıca’da çalışmaları incelediler

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde Darıca’da incelemelerde bulundu.

Şeker ve Bıyık’a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve belediye başkan yardımcıları da eşlik etti.

Milletvekili Şeker ve Başkan Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi’nde yapımı devam eden alt yapı çalışmalarını da inceledi. Yaklaşık 70 Milyon TL bedelle ihaleye çıkan ve çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği alt yapı çalışmasının kısa sürede bitirileceğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve ekibine Darıcalılar adına teşekkür ediyorum. Altyapı çalışması tamamlandığında ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan altyapı sorunu çözülmüş olacak” diye konuştu.

AŞIROĞLU PRESTİJLİ CADDE OLACAK

Aşıroğlu Caddesi’nde üstyapının da yenileneceğini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Aşıroğlu Caddesi’nde alt yapının ardından üstyapı çalışması da yenilenecek. Aydınlatmaları ve kaldırımlarıyla prestij cadde uygulaması gerçekleştireceğiz. Aşıroğlu’nda çöp konteynırları da yer altına alınacak. En kısa sürede çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. Şeker ve Bıyık, daha sonra Darıca ve Bayramoğlu sahilleriyle Millet Bahçesi’nde devam eden çalışmaları da inceledi. Milletvekili İlyas Şeker, çalışmalara tam not vererek Millet Bahçesi ve sahilleriyle Darıca’nın cazibe merkezi olacağını söyledi.2-549.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.