Darıca'da çalışmalar devam ediyor

Darıca'da çalışmalar devam ediyor

  Darıca Belediyesi kış aylarına girmeden ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt serim, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı....

 

 

Darıca Belediyesi kış aylarına girmeden ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt serim, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Darıca adeta şantiye alanına dönerken Başkan Karabacak’ta gece gündüz demeden yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alıyor. İlçe genelinde çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ilçe genelinde 400 sokak ve caddede çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade ettiler.

 

BÜYÜK PROJELER AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Akşam saatlerinde Sırasöğütler Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaz boyunca devam eden çalışmalar neticesinde şehrin önemli bir bölümünde çalışmaları tamamladıklarını ifade ederek kış aylarını altyapı ve üstyapısı büyük oranda tamamlanmış olarak geçireceklerini ifade etti.

 

Başkan Karabacak her alanda çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, geçen hafta birincisini gerçekleştirdikleri Açılış Bayramıyla birlikte hizmete giren semt sahaları ve aile sağlık ocağının yanı sıra  inşaatı büyük oranda tamamlanan Kültür Merkezi, Şehir Giriş Kapısı ve Balıkçı Barınağı gibi vizyon projelerin yıl sonuna kadar açılışının gerçekleşeceğini belirterek “Bizlerden desteğini esirgemeyen halkımıza teşekkür ediyoruz.” diyerek ilçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.