Darıca’da Aşı Bilgilendirme Ekipleri kuruldu

Darıca’da Aşı Bilgilendirme Ekipleri kuruldu

Darıca Kaymakamlığı Aşı Bilgilendirme Ekipleri görev başında olup vatandaşları aşı konusunda bilgilendirmeye devam ediyor.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın talimatları doğrultusunda Darıca’da 'Aşı Bilgilendirme Ekipleri ' görevlendirildi. Emniyet personelleri ve İlçe sağlık çalışanlarının bulunduğu aşı bilgilendirme ekipleri, Darıca'daki lokalleri, dernekleri, dernek başkanlarını ve üyelerini ziyaret ederek vatandaşlara aşı olmanın faydalarını anlatıyor, aşılanma konusunda bilgi veriyor. Destek ekipleri tarafından aşı hakkı tanınan vatandaşlara aşı olmanın önemi hakkında bilgilendirdik.

MÜCADELEDE EN ÖNEMLİ SİLAHIMIZ AŞI

Vatandaşların aşıya karşı olumsuz düşüncelerini ortadan kaldırabilmek için gerekli çalışmalar gerçekleştiriyor.  Çalışmalarla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Aşılama toplumsal bağışıklığın sağlanmasında en önemli silahlardan bir tanesi. Vatandaşlarımızı aşılayarak Covid-19’a karşı bağışıklığını sağladığımızda kıymetli büyüklerimizi, yakınlarımızı ve çocuklarımızı bu hastalıktan koruyabilir ve eski sağlıklı günlerimize kavuşabiliriz. Aşı hakkı tanınan ve henüz koronavirüs aşılarını olmayan tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” denildi.

Haber: Barış AYAR

 

darica-(2)-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.