Darıca’da anneler ve çocuklar aynı anda eğitim alıyor

Darıca’da anneler ve çocuklar aynı anda eğitim alıyor

Darıca’da hem çocukların hem de annelerinin aynı anda eğitim alabildiği Kişisel Gelişim ve Çocuk Eğitim Merkezleri’nde (KİGEM), çocukların ve ebeveynlerin yüzleri gülüyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da eşi Havva Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ile birlikte Osmangazi Mahallesi’nde bulunan KİGEM’i ziyaret ederek kursta eğitim gören öğrenciler ve ebeveynleri ile hasbihal etti. KİGEM ile hem anne hem de çocuklarına aynı anda eğitim verdiklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, çocukların yüzlerindeki tebessümün kendilerini motive ettiğini ifade ederek “Darıca Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve taleplerini yerine getirmek en önemli önceliklerimizin başında geliyor. Özellikle kişisel gelişim kurslarında eğitim almak isteyen annelerin çocuklarını bırakacakları yer olmadığı için gelemedikleri yönünde talepleri vardı.

 

“ÇOCUKLARIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM BİZİ MOTİVE EDİYOR”

Bizler de Kişisel Gelişim Merkezlerimizi yeniden düzenleyerek kompleks haline dönüştürdük. Böylece anne üst katta kurs alırken çocuğu da alt katta uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alıyor. Hem çocuklar hem de anneleri gönül rahatlığıyla kendini geliştirebiliyor. Çocukların yüzlerindeki tebessüm her şeye değer ve o tebessüm bizleri motive ediyor. Anne ve çocuğu mutluysa biz de mutluyuz” diye konuştu. KİGEM kurslarında eğitim gören kadınlar da kendilerine bu imkanı veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederek çocuklarıyla birlikte gönül rahatlığıyla eğitim alabildikleri için çok mutlu olduklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.