Darıca’da ağaçlar budanıyor

Darıca’da ağaçlar budanıyor

Darıca Belediyesi ağaçların sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve kış aylarında olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak yürütülen budama çalışmaları başladı. Mahalle mahalle programlanan budama çalışmaları ilkbahar aylarına kadar devam edecek. Ağacın ömrünün uzatılması, estetik görüntüsünün ve hastalıklara karşı direncinin arttırılması amacıyla yapılan budama çalışmaları kapsamında Darıca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde cadde kenarları, sahil kenarları ve parklarda bulunan ağaçların budama işlemlerini gerçekleştiriyor.

ESTETİK BİR GÖRÜNÜM

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra sahil ve caddelerde çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Şehrin belirli noktalarında gerçekleştirilen çalışmalarla kamuya açık alanlar daha estetik bir görünüme kavuşturulması sağlanıyor. Çalışmalar sırasında gerek halk sağlığı gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor.

darica’da-mevsimsel-agac-budama-calismalari-devam-ediyor-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.