Darıca yükselişi karizma  hakemli maçta arayacak

Darıca yükselişi karizma hakemli maçta arayacak

Son iki haftada dört puan edinen ancak puan cetvelinde 10’ncu sırada sayan Darıca Gençler Birliği yükselişi Bornova maçında arayacak. Maçı Ankara Bölgesi kadın hakemi, K.Ç Sinop – Mardin 1969 maçında ev sahibi lehine penaltı kararı sonrası Tiktok’ta da gündem olup bir ay dinlendirilen Gamze Durmuş Pakkan yönetecek

Türkiye 3’ncü Futbol Ligi 3’ncü Grup’taki temsilcimiz Darıca Gençler Birliği yarın evinde İzmir temsilcisi Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş’yi evinde ağırlayacak.

darica.jpg

Son iki haftada bir galibiyet, bir beraberlik ile 4 puan toplayan, puan cetvelinde iki haftada ancak bir basamak yükselip toplamda 9 puanla 10’ncu sırada sayan sarı yeşilliler önce kazanıp ardından 8 ve 9’ncu basamaktaki 11’er puanlı rakipleri Büyükçekmece Tepecik A.Ş ve Fatsa Belediyespor’un olası puan kayıplarını bekleyecek.

cikis.jpg

İlk haftalardaki kayıplara karşın şampiyonluk hedefinden geri adım atmayan temsilcimiz kazanması halinde yükselme grubu eşiği olan altıncı sıra ile arasındaki 6 puan farkını eritme fırsatı da edinebilir.

hocalar-001.jpg

Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş maçının hazırlıklarını hafta boyunca futbol direktörü Theofanis Gekas ile yardımcı antrenörler Önder Yurtgüven ve Mehmet Orhan Kesken nezaretinde sürdüren temsilcimizde Emre Nasuh ve Serhat Uğur sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Fatsa Belediyespor deplasmanında ağlarımıza doğru giden topu müthiş bir riskle elle kesen ancak sarı yeşilliler için sezon sonunda belki de hayati değer taşıyacak bir puanını koruyan Batuhan Özduran da, bir maçlık cezasından ötürü Bornova maçında yok.

BAŞKENT ÜÇLÜSÜNE KÜTAHYA TAKVİYESİ

Darıca 15 Temmuz İlçe Stadı’nda yarın (05 Kasım 2023 Pazar) saat 14.00’te başlayacak maçı Ankara Bölgesi kadın hakemi Gamze Durmuş Pakkan yönetecek.

Pakkan’ın yardımcılıklarını Caner Kurt (Ankara) ve Hicri Yıldırım (Kütahya) yapacak.

Maçın dördüncü hakemi yine Ankara bölgesinden Abdurrahman Faruk Avşar.

hakem.jpg

Öte yandan Gamze Durmuş Pakkan, bir aylık dinlendirmenin ardından Darıca Gençler Birliği maçı ile dönüş yaptı. Pakkan; TFF 3’ncü Lig 1’nci Grup’ta Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü ile Mardin 1969 Spor maçındaki kararlarıyla tepki çekmiş;

kocasiyla-1.jpg

2021 yılının haziran ayında hakem Burak Pakkan ile dünya evine giren Gamze Durmuş Pakkan, aynı yılının eylül ayında eşinin yönettiği bir maçta, dördüncü hakem olarak görev üstlendi.

1-1’lik beraberlikle biten maçın 75’nci dakikasında K.Ç. Sinopsporlu Enes İslam İlkin ile Mardin 1969 Sporlu Berkay Sizer arasındaki ikili mücadelede Tiktok’ta da yayınlanan görüntü kayıtlarına göre de kendisini aleni yere bırakın Enes İslam İlkin’e hakemi aldatmadan sarı kart gösterme yerine penaltıya hükmetmişti.

Üstelik futbol ahlakının dışında tavır sergileyen İlkin, 90+9’da sarı kart görürken, ikinci sarıdan mutlak kırmızı ve en az bir maç cezanın eşiğinden dönmüştü.

BAL'DA İKEN "AHLAK" DİYORLARDI

imza.jpg

Öte yandan takımına hiç de hak etmediği bir puan kazandırırken rakipten iki puanı çalan aynı “sporcu” bir sonraki hafta takımının Ayvalıkgücü Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçta ilk 18’te yer almış, ikinci yarıda oyuna girmişti. Bir dönem BAL’da Gebzespor’a da yer alan ve sporda ahlak vurgusunu kimi zaman işleyen Küçükçekmece Sinop Spor bu tutumuyla dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.