DARICA’ YA ÖZ KAYNAK MODELİ GELİYOR

DARICA’ YA ÖZ KAYNAK MODELİ GELİYOR

-TFF 3. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Sportif A.Ş Başkanı Arif Gülen,  düzenlediği basın toplantısında kulübün gelirini, gidereni ve borçlarını gözler önüne serdi.

Öz kaynak modelini benimseyeceklerini  kaydeden Başkan Arif Gülen kendi altyapısından yetiştirdiği futbolculara forma veren,  futbolcu satan  altyapısı ve tesisleriyle örnek alınan bir takım olacaklarını iddia etti.

TÜRK FUTBOLUNA DARICA’DAN FUTBOLCU KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

 Önümüzdeki yıllar için projelerini de açıklayan Gülen; ‘’derdimiz Türk futboluna Darıca’dan futbolcu kazandırmak’’ dedi. Gülen kulübün borcu ile ilgili de;’’kimsenin alacağı bizde kalmaz, kimin ne hakkı varsa alacaktır’’ şeklinde konuştu.

Darıca GB camiası Arif Gülen başkanlığında küllerinden doğma projesini başlattı. 15 Şubat’ta kulübün hisselerini alarak göreve gelen Darıca G.B Sportif A.Ş Başkanı Arif Gülen, o tarihten bugüne kadar yaptıkları harcamaları, gelirleri ve giderleri rakam rakam, belgeli faturalarla basın mensupları ile paylaştı. Başkan Gülen ayrıca transfer engelini kaldırarak güzel günlerin yakında olduğunu duyurdu.

TRANSFER YASAĞI KALKACAK

Geçmişte yapılan hataları değinmekten kaçınan Gülen “Geçmiş geçmişte kaldı. Yapılan hataları şimdi burada tekrar etmek, birilerini suçlamak bu camiaya birşey katmaz. Ancak bu kulübü zarara uğratmış, bu camianın üzerinden usulsuz, haksız kazançlar sağlamış her bir rakamı hukuk danışmalarımız ve mali müşavirlerimiz tek tek araştıyor. Gerekirse bunlar resmiyete de taşınacaktır. Önümüzde bir lisans sorunumuz var. Şuan mevcut borcumuz 3 milyon 107 Bin TL’dir. Uzlaşma yollarını arıyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ortak bir noktada buluşacağız. Her ne olursa olsun bu engeli kaldıracağız. Gerekirse şahsım olarak bunu ben yapacağım”

ALT YAPI VE TESİSLEŞME ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

Astronomik rakamlarla transfer dönemini noktayadıklarını belirten Gülen “Ülkemizin ekonomik durumunu da baz alarak öyle 350-400 Bin TL’ye 3.ligde futbolcu oynatma devri bitti. En azından biz Darıca GB olarak bu defteri kapattık. Varsa yoksa tüm enerjimizi tesisleşmeye ve alt yapıya vereceğiz. Aslanlar gibi bu formayı giyip terletecek bölgemizin öz evlatları var. Kimse bizden 3 yıl boyunca şampiyonluk beklemesin. Keyifle gelip izleyecekleri, alkışlayacakları, onur duyacakları bu kentin çocuklarını seyredecekleri bir camia olacağız”

ŞEFFAFLIK, BİRLİK VE BERABERLİK

Profesyonel bir anlayış içerisinde kulübü idare edeceklerini belirten Gülen “Ne belediyelerden ne de kuruluşlardan tek kuruş istemiyoruz. Bölgemizdeki sanayi kuruluşlarından para dilenmeyeceğiz. Onlardan bu bölgeye yatırım yapmalarını, tesis ve bölge gençliğine hizmet etmelerini bekleyeceğiz. Şeffaflık önceliğimiz olacak. Herkes Darıca GB sitesine girip belgeli gelir gideri görecek. Herkes bizden hesap sorabilecek. Darıca GB’ne gönül veriliş taraftarlarımızdan alacağımız güç en büyük gücümüz olacaktır” dedi.

PROJELER HAYATA GEÇİRİLİYOR

Başkan Arif Gülen kulübe gelirin yanısıra bir görselşlik kimliği de kazandıracak projeler hakkında da sunum yaptı. İlk etapta Kulüp Store (mağaza) açacaklarını bunun çalışmasını Bayramoğlu Mahallesi’nde başladıklarını daha sonra Darıca Merkez ve İstasyon Caddesi’nde de mağazalar açacaklarını söyledi. Mağazalarda takım ve taraftar formalarının yanısıra atkılar, bayraklar ve hediyelik eşyalar satılacağını ifade eden Gülen ayrıca yaz aylarında sahil de stand açmayı da hedeflediklerinin altını çizdi. Gülen projeleri arasında; kulüp dergisi çıkartmak, kulübün renkleriyle donatılacak cafe-restaurant açmak, kapalı otopark ile sportif faaliyetler olduğunu ifade etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.