Darıca transferde rotayı belirledi

Darıca transferde rotayı belirledi

  BİR GOLCÜ BİR ORTA SAHA Ersin kalede harikalar yaratıyor. Defans hattı da şampiyonluk için yeterli, orta saha ve forvet hattına 2 yaratıcı...

 

 

BİR GOLCÜ BİR ORTA SAHA

 

Ersin kalede harikalar yaratıyor. Defans hattı da şampiyonluk için yeterli, orta saha ve forvet hattına 2 yaratıcı transferler yapılırsa Darıca Gençlerbirliği ikinci yarıda şampiyonluğun en büyük adayı olur.

 

KALEMİZ SAĞLAM, HÜCUMDA ÜRETKEN OLMALIYIZ

 

3.ligde 8.sırada yer alan ve zaman zaman başarısız futboluyla eleştirilen Darıca Gençlerbirliği transfere yoğunlaşıyor. Temsilcimiz devre arasında kadrosuna bir orta saha ve iyi golcü transfer etmeyi düşünüyor. Orta sahada top tutan, yaratıcı, oyunu rahatlatan ve hücuma katkı yapan bir futbolcunun eksikliğini yaşayan sarı yeşilliler, büyük umutlarla transfer ettiği Hüseyin Bak’tan istediği verimi henüz almış değil.

 

BİR FORVET BİR ORTASAHA

 

 

3.ligin son 6 haftasından 3 galibiyet 3 beraberlik çıkaran Darıca Gençlerbirliği bu süreçte 12 puan toplayarak zirveden kopmadı. Özellikle son haftalarda toparlanan sarı yeşilliler zorlu virajlardan en az hasarla dönerek play-off hattına yaklaştı. Futbol olarak beklenen düzeyde olmasa da, kritik maçlardan aldığı puanlarla ayakta kalan sarı yeşilliler devre arasında yapacağı takviyelerle şampiyonluğun en önemli adayı olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.