Darıca Seymen Koleji Ata'yı andı

Darıca Seymen Koleji Ata'yı andı

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi’nde saygıyla anıldı.

Anma törenine Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi idarecileri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri katıldı.
Ata’yı anma günü, saat 08.55'te idarecilerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin tören alanında hazır bulunmasıyla başladı. Büyük bir sessizlik içinde siren sesi beklendi. Saat 09.05'te acı siren sesinin ardından saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile devam eden 10 Kasım sabahında, Seymen Ailesi Ata’larının büstüne çiçek koyarak ona olan bağlılığını dile getirdi.
Anma gününün ikinci aşaması 09.40’ta konferans salonunda başlayan törenle devam etti.
Program, matematik zümresi rehberliğinde lise öğrencilerinin hazırlamış olduğu duygu yüklü dramayla başladı ve izleyicileri duygulandırdı. Sunuculuğunu Derya Civelek ve Çağrı Altındiş’in birlikte yaptığı programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tarih Öğretmeni Ersin Akkaya yaptı. Ardından Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Yalçın Uzuner'in okuduğu şiir tüm salonda büyük bir hüzünle dinlendi. Ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin ingilizce oratoryosu dikkatle izlenirken matematik zümresi rehberliğinde 10.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu Zeybek gösterisiyle programdaki duygu dolu anlar devam etti. Atatürk'ü Anma Programı, müzik öğretmeni Ayça Kılıçdoğan rehberliğinde 6. ve 7.sınıf öğrenci korosunun Atatürk'e ithafen seslendirdiği şarkılarla sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.