Darıca, seçim zaferini kutladı

Darıca, seçim zaferini kutladı

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde sonucun belli olmasıyla birlikte Darıca’da büyük bir coşku yaşandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşlar ve partililerle birlikte Dudayev sahiline yürürken büyük zafer, amfi tiyatroda kutlandı.

Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52,16'lık oy oranı ile tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi sonrasında Darıcalılar adeta sahile akın etti. Büyük bir coşkunun yaşandığı seçim zaferinin ardından cadde ve sokaklarda konvoylar oluşturulurken kutlamanın adresi ise Dudayev Sahili amfi tiyatro alanı oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Cumhur İttifakı ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Darıca sahiline yürürken Başkan Muzaffer Bıyık da yürüyüşe eşlik etti.

BÜYÜK BİR COŞKU YAŞANDI

Darıca sahiline giden yollarda konvoy oluşurken, trafik bazı noktalarda tamamen durdu. Türk bayrakları, Cumhur İttifakına üye partilerin bayrakları ve meşalelerle meydana çıkanlar, Sahil ve çevresinde şarkılar ve sloganlarla sevinç gösterisinde bulundular. Dudayev Sahili amfi tiyatro alanında gerçekleşen kutlamalarda vatandaşlar zafer coşkusunu doyasıya eğlenerek yaşadılar. Şarkılar söyleyen ve halaylar çeken Darıcalılar gece geç saatlere kadar zaferi kutladılar.

BIYIK: “KAZANAN TÜRKİYE OLDU”

Kutlama alanında Cumhur İttifakı ilçe başkanları da selamlama konuşması yaparak zafer coşkusunu paylaştılar. AK Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi ilçe başkanları sırasıyla söz alarak birlik beraberlik mesajları verdiler. Daha sonra sahneye çıkan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşlara gül atarak büyük zaferi kutladı. Kazananın Türkiye olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Artık yeni bir Türkiye başlıyor. Türkiye yüzyılı vizyonuyla Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi yeni bir eser ve hizmet dönemine giriyoruz. Bu seçimin kaybedeni yok. Kazanan hep birlikte Türkiye olacak. Cumhur İttifakı olarak bir seçimden daha zaferle ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah 5 yıl daha sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi yönetecek. Büyük bir destekle zafer yaşatan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. Gece geç saatlere kadar devam eden kutlamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Külliye’de gerçekleştirdiği balkon konuşmanın dinletilmesinin ardından sona erdi.

TUĞÇE YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.