Darıca seçim startını verdi

Darıca seçim startını verdi

 AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri...

 

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri haftasonu Darıca’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

HALKIMIZIN HEP YANINDA OLDUK

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Bartınlılar Derneği’nde yaptığı selamlama konuşmasında, “On yıllık süre boyunca ilçemizde girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmadı. Acı, tatlı her gününde vatandaşımızın içinde olmaya çalıştık. Hayata geçirdiğimiz projelerle ilçemizin çehresini değiştirdik. Büyükşehir belediyemiz ve hükümetimizin katkılarıyla önemli işlere imza attık. Seçim dönemine girdiğimiz şu günlerde halkımızın karşısına alnımız ak, başımız dik bir şekilde çıkıyoruz. Torbamız dolu, birileri gibi hayal satmıyoruz. Halkımızın sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

30 MART SADECE BİR YEREL SEÇİM DEĞİL

 

Karabüklüler Derneği’nin açılışını yapan Zeki Aygün son günlerde “rüşvet ve yolsuzluk” adı altında hükümete karşı yapılan mesnetsiz iddialara değinerek vatandaşlardan uyanık olmalarını istedi. Aygün “30 Mart sadece bir yerel seçim değil, o gün sadece Darıca’nın belediye başkanını seçmeyeceksiniz, aynı zamanda milletin iradesini oylayacaksınız. 30 Mart’ta bunlara gereken cevabı sandıkta verecektir. Bu parti sizin partiniz ve sizler sahip çıkacaksınız.” diyerek yerel seçimler öncesi vatandaşlardan destek istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.