DARICA SAHİL YÜZKARASI

DARICA SAHİL YÜZKARASI

  Kösali, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sahil Darıca’nın ve bu bölgenin yüzkarası. Balık ve köfte yiyebileceğiniz bir restoran bile...

 

 

Kösali, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sahil Darıca’nın ve bu bölgenin yüzkarası. Balık ve köfte yiyebileceğiniz bir restoran bile yok. Sadece dolgu yapıp ağaç diktiler, insanlar çekirdek yiyor. Eskihisar cıvıl cıvıl ve canlı, Darıca ise çok kötü durumda. Rüzgâr türbini yaptılar, o kadar para harcadılar niye yaptıklarını söyleyemiyorlar. Saat kulesi, giriş kapısı ve birçok gereksiz işler yaptılar.  İmar sorunlarını bahane ediyorlar ve 40 yıl önceki yönetimin hazırladığı planları eleştiriyorlar. 20 yıldır aynı siyasi zihniyet yönetiyor, neden çözmediniz? Bunlar imar sorunlarını, kendi yandaşlarına çıkar sağlayarak çözüyorlar. Kişiye özel imar çalışması yapıyorlar. Meclis üyeleri Orhan Pala, Halil Akbaşoğlu ve Mustafa Öztürk’e imar kıyağı yaptılar. Darıca’yı bu zalimlerden kurtaracağız” dedi.

 

DERSHANELERİN KAPATILMASI YANLIŞ

 

Gündemdeki konulardan, dershanelerin kapatılması yönündeki konuya da değinen Başkan Kösali, “Dershaneler, eğitim sisteminin yetersizliği nedeniyle ihtiyaçtan doğmuştur. Zamansız ve yersiz bir tartışma. Eğitimin sorunları çözüldüğünde zaten dershaneye ihtiyaç da kalmaz. Ama başbakan toplumun her kesimiyle kavgalı. Eczacılarla, doktorlarla, esnafla, mühendislerle. En son dershaneler kalmıştı” diye konuştu.

 

“DARICA’NIN DURUMUNDAN MEMNUN DEĞİLİM”

 

 

CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu da, Darıca’nın mevcut durumundan memnun olmadığını belirterek, “Yerel yönetimler sadece mevcut ihtiyaçları değil insanların huzur ve mutluluğunu da sağlamalı. Darıca’da bunu gerçekleştirecek potansiyel var ancak beceremiyorlar. 50 yıldır yaşadığım bu durumdan memnun değilim” şeklinde konuştu. Toplantıya belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları temsilcileri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.