Darıca Sağlık Kompleksi’nde sona geliniyor

Darıca Sağlık Kompleksi’nde sona geliniyor

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet yapımı devam eden Karamürsel Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası ve Darıca Sağlık Kompleksini inceledi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet bugün yapımı devam eden ve ilimiz sağlık hizmetlerine güç katacak olan Karamürsel Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası ve Darıca Sağlık kompleksi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Karamürsel Devlet Hastanesi Ek hizmet binası tamamlandığında özellikle Yoğun Bakım ve yatak kapasitesi açısından büyük katkı sağlayacak. Ayrıca içerisinde Poliklinikler, Servisler, Diyaliz Ünitesi, İdari binanın da yer aldığı modern bir sağlık tesisi olarak ilimiz ve bölgedeki vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılayacak.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Heyet ardından Darıca Sağlık Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Darıca Sağlık Kompleksi tamamlandığında içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hayat Merkezi, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi, KETEM ve 9 Hekimli Aile Sağlığı Merkezinin yer aldığı çok işlevli bir sağlık merkezi olarak hizmet verecek. İncelemelerde Pehlevan’a Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Erkan Çelik ve Uzman Sedef Buran eşlik etti.

Merkezlerdeki son durumu yakından gözlemleyerek yerinde incelemelerde bulunan Pehlevan’a yüklenici firma yetkilileri tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 

manset-2-339.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.