“Darıca Pazar Alanı ‘KAPALI’ olmalı”

“Darıca Pazar Alanı ‘KAPALI’ olmalı”

Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, Darıca Kapalı Pazarı’nın mimarisine tepki gösterdi. Subaşı, söz konusu pazarın sadece üstünün kapalı olduğunu ve gerekli kapalı pazar koşullarını sağlamadığını dile getirdi.

4 yılda tamamlanan Darıca Kapalı Pazarı’nın mimarisine, Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı tepki gösterdi. 4-9 Kasım’da Darıca Kapalı Pazar alanında gerçekleşecek 2. Kars Tanıtım günlerine katılacak olan Başkan Subaşı, geçen yıl düzenlenen etkinlik boyunca çok üşüdüğünü söyleyerek, kapalı pazarın mimarisinin pazarcılar için de uygun olmadığını belirtti. Açılışından bu yana 1 yılda kapalı pazar için herhangi bir değişiklik yapılmadığını söyleyen Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, pazarcıların da bu durumdan şikayetçi olduğunu dile getirdi.

 

BARİ BU SENE YAPIN

Subaşı, “Darıca Kapalı Pazar Alanı... Kapalı dedikleri sadece üstü kapalı. 1 yıl geçti üzerinden. Geçen sene Kars günlerinde dondum neredeyse. Koca kış geçti, yaz geçti bir daha etkinlikler başladı hala icraat yok. ‘Canla Başla’ nereyi yapıyorsunuz ki? Yollar aynı, her yer aynı. Değişen sadece takvim. Düşünsenize bizim 1 saat duramadığımız yerde koca gün akşama kadar orda pazarcı esnafı evine ekmek götürmek için soğukta bekliyor. Pazarcı esnafımızdan da bu konuda şikayetler aldık. Dileğimiz, bari bu yıl Darıca Pazar Alanı’nın ‘KAPALI’ olmasıdır” açıklamasında bulundu.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.