DARICA MORAL BULDU: 2-1

DARICA MORAL BULDU: 2-1

   Hazırlıklarını Gerede de sürdüren Darıca Gençlerbirliği, önceki gün ikinci hazırlık karşılaşmasında Beylerbeyi ile karşılaştı....

 

 

 

Hazırlıklarını Gerede de sürdüren Darıca Gençlerbirliği, önceki gün ikinci hazırlık karşılaşmasında Beylerbeyi ile karşılaştı. 3.lig temsilcimiz rakibini geriye düştüğü maçta 2-1 yenerek moral buldu.

 

 

OLUMLU SİNYAL VERDİ

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2. Lig biletini Play-Off'larda kaybeden Darıca Gençlerbirliği, yeni sezon için Gerede de iddialı bir şekilde lige hazırlanıyor. İlk hazırlık maçında Ankaraspor'a farklı mağlup olan sarı yeşilliler, ikinci hazırlık maçında önceki gün Beylerbeyi ile karşılaştı. İlk dakikada yediği gole rağmen rakibine üstünlüğünü kabul ettiren temsilcimiz; İbrahim Akdağ ve Aykut Sevim'in golleri ile skoru 2-1'e taşıdı.

 

SEVİYE MEMNUN ETTİ

 

Her iki yarıda da farklı 11'lerle sahaya çıkan temsilcimizde 20 futbolcu bu maçta forma şansı buldu. Sarı-yeşilli temsilcimiz ilk maçta Ankaraspor'a farklı yenilmişti. Ancak, Beylerbeyi galibiyeti moralleri düzeltti. Teknik ekip, hazırlık maçlarının skorunun önemsiz olduğuna bir kez daha vurgu yaparak, tüm oyuncuları görme imkanı bulduklarını ve takımın seviyesinden memnun olduklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.