Darıca, Mardin deplasmanında

Darıca, Mardin deplasmanında

Bölgemizin tek profesyonel takımı Darıca Gençlerbirliği bugün deplasmanda Mardinspor’un konuğu olacak. Karşılaşma Mardin Büyükşehir stadında 14.00 da başlayacak.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta 5’inci hafta mücadelesinde Mardin Fosfatspor’un konuğu olacak olan sarı yeşilli ekip hedef 3 puan. 

 

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

 

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta temsil eden ve ilk dört haftada topladığı 5 puanla 9’uncu sırada yer alan  Darıca Gençlerbirliği, bugün deplasmanda üç maçta 6 puan toplayan Mardin Fosfatspor ile karşı karşıya gelecek. Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını sürdüren ve dün Mardin’e giderek kampa giren sarı-yeşillilerde tek hedef, zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak olacak.

HAKEM ADANA’DAN

Kritik müsabakada Adana bölgesi hakemlerinden Halil Erdoğan düdük çalacak. Sezon başında klasman atlayarak profesyonel lig maçlarından düdük çalmaya hak kazanan Erdoğan, ilk kez Darıca G.B’nin bir maçında görev yapacak. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Gaziantep bölgesinden Onur İçyer ve Mehmet Kirişçioğlu yapacak. Temsilcimiz maçın ardından 20.10 uçağı ile şehre geri dönecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.