Darıca Kültür Merkezi şekilleniyor

Darıca Kültür Merkezi şekilleniyor

 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, inşaat çalışmaları son aşamaya gelen Darıca Kültür Merkezi inşaatını yerinde incelerken teknik ekiple...

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, inşaat çalışmaları son aşamaya gelen Darıca Kültür Merkezi inşaatını yerinde incelerken teknik ekiple bir toplantı yaparak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

DIŞ CEPHE GİYDİRME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Kültür Merkezi inşaatında önemli bir aşamaya geldiklerini ve dış cephe giydirme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Karabacak “çalışmalar belirlenen takvim çerçevesinde aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yıl sonuna kadar çalışmalar tamamlayarak açılışı yapmayı planlıyoruz. İlçemize büyük değer katacak bu önemli proje tamamlandığında yaklaşık 80 000 vatandaşımız hiçbir vasıtaya gerek duymadan kolaylıkla buraya ulaşabilecek. Nüfusumuzun yoğun olarak yaşadığı bir bölgede bulunan Darıca Kültür Merkezi mimari yapısıyla örnek bir projedir. İçerisinde Konferans Salonu, Düğün Salonu, Bowling Salonu, Otopark, Market,1500 Kişilik Restoran ve Toplantı salonları, Resim Atölyesi, Sinema Salonları, Engelliler ve Bayanlar için Kurs Merkezi ve Fitness Salonu’yla birlikte Darıca Kültür Merkezi tüm bölgeye hitap edecektir.” diyerek bilgilendirmede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.