"Darıca kötü yönetiliyor"

"Darıca kötü yönetiliyor"

CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı ve CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, Darıca'da bulunan Samsunlular Derneği'ni ziyaret ederek...

CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı ve CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, Darıca'da bulunan Samsunlular Derneği'ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle sohbet etti. Darıca'nın kötü ve yanlış yönetildiğini ifade eden Kösalı ve Hamşioğlu, Samsunlulardan destek istedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı ve CHP Darıca Belediye başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu,  Darıca'da bulunan Samsunlular Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Çavuş ve dernek yönetimiyle birlikte çok sayıda Samsunlunun yer aldığı ziyarette konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı, hükümeti, Darıca Belediyesi'ni ve Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi

 

HÜKÜMET DARICA'YA BİR ŞEY YAPMADI

 

Kösalı, şöyle konuştu: "Darıca 70 aydır ilçe. Yaklaşık 6 yıldır ilçeyiz ve iktidar bu 70 ayda Darıca'ya bir çivi bile çakmadı. İktidarın bir iki okul dışında Darıca'ya yaptığı bir yatırım yok. Kaymakamlık depremde hasar görmüş eski binada hizmet veriyor. Milli Eğitim barakada görev yapıyor. Emniyet Müdürlüğü 30 yıllık karakolda hizmet veriyor. Soruyorum size Darıca ilçe oldu hangi yatırımı aldı. Bunların Darıca'ya bir çivi bile çaktığı yok.Bu yanlışlıkların karşısına gelin hep beraber geçelim gelin Darıcayı birlikte yönetelim"

 

DARICA ÜVEY EVLAT MI?

 

Eleştirilerinde Büyükşehir Belediyesi'ne de göndermede bulunan Kösalı, "Büyükşehir Belediyesi de aynı şekilde Darıca'ya bir çivi bile çakmadı. İçinizde Büyükşehir'in Darıca'ya yapmış olduğu bir tane hizmeti gösterebilen var mı? Seçim vaatlerinin olduğu kitapçıkta birçok proje sözü verdi buna rağmen Büyükşehir'in Darıca'ya yatırımı yok. Kocaeli'nin her ilçesine hizmet götüren Büyükşehir nedense Darıca'yı yok sayıyor. Darıca üvey evlat mı?" diye konuştu.

 

KARABACAK YANLIŞ İŞLER YAPIYOR

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı da eleştiren Başkan Kösalı, "Darıca Belediyesi kendi başına hizmet yapıyor ama yanlış yapıyor. Bakın İstasyon Caddesi'ne kültür merkezi yapılıyor. Ama kültür merkezinden Şükrü Karabacak dışında kimse memnun değil. Otoparkı olmayan  Kültür Merkezi'ni bir tek Şükrü Karabacak yapabilirdi zaten. Sadece Kültür Merkezi'nde değil Darıca'nın hiçbir tarafında otopark yok. Darıca'nın ulaşım sorunu her geçen gün büyüyor. Darıca'da ciddi  bir imar sorunu var. Darıca Belediyesi kişiye göre imar uygulamaları yapıyor. Darıcalılara eşit hizmet verilmiyor. Darıcalıları düşünen yok. Yandaşa göre ayrımcılık yapılıyor. Şükrü Karabacak 10 yıldır başkanlık yapıyor. Yaptığı işler ortada. Rüzgar tribünü yaptı çalışmıyor. Darıca'nın girişine kapı yaptı ne işe yaradığını bilen yok.Osmangazi'ye saat kulesi yapılıyor mahallelinin umurunda bile değil. Son olarak Kültür Merkezi yapıyor kimse beğenmiyor. Şükrü Karabacak'ın yaptığı işler ortada" dedi.

 

YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ

 

Samsunlulardan destek isteyen Kösalı, "Darıca'da yapılan yanlışlara ancak siz dur diyebilirsiniz. Bunların  dersini ancak siz verirsiniz. 30 Mart'ta sandıkta hesap sormalısınız. Bize güvenin. Adayımız kaliteli ve nitelikli. Adayımızla karşınızdayız. Bize vereceğiniz destekle Darıca için güzel işler yapacağız ve sizlerin yüzünü kara çıkarmayacağız." şeklinde konuştu.

 

DARICA'YI YENİDEN PLANLAYACAĞIM

 

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu da yaptığı konuşmada Samsunlulardan destek istedi ve şöyle konuştu: "Eğer sizlerin de desteğiyle başkan olursam Darıca'nın bütçesinin 1 kuruşunu bile haksız yere kimseye yedirmeyeceğim. Darıca'nın parasını kimseye peşkeş çektirmeyeceğim. Ayrımcılık yapmadan herkese eşit şekilde hizmet edeceğim. Belediyede projelerden çok yolsuzluk konuşuluyor. Ben kesinlikle böyle şeylere izin vermeyeceğim. Ben geçmişte meclis üyeliği de yaptım. Belediyeciliği çok iyi biliyorum. Darıca'yı tanıyorum. Daha güzel bir Darıca  için destek bekliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.