DARICA KIRIKHAN DEPLASMANINDA

DARICA KIRIKHAN DEPLASMANINDA

 3.ligde bitime 6 hafta kala final maçlarına çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği bugün deplasmanda Kırıkhanspor’un konuğu olacak. Karşılaşma...

 

3.ligde bitime 6 hafta kala final maçlarına çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği bugün deplasmanda Kırıkhanspor’un konuğu olacak. Karşılaşma Hatay Kırıkhan’da 13.30 da başlayacak.

6 FİNAL MAÇI KALDI

3.Lig’de bitime 6 hafta kala en yakın takipçileri 24 Erzincan ve Ankara Demir’in 3 puan önünde yer alan Darıca Gençlerbirliği, son 6 final maçına kilitlendi.

 

ZORLU MARATON

 

Bir önceki hafta Turgutlu’da aldığı beraberliği kendi sahasında 1461 Trabzon’u 4-0 yenerek telafi eden Darıca Gençlerbirliği mutlu son için geri sayıma geçti. En yakın takipçileri 24 Erzincan ve Ankara Demir ile arasındaki 3 puanlık farkı koruyan sarı-yeşilli takım şampiyonluk yolunda 6 final maçı daha oynayacak. Yeşil Bursa, 24 Erzincan ve Muğlaspor ile kendi sahasında, Kırıkhan, Anadolu Bağcılar ve Yeni Orduspor ile de deplasmanda karşılaşacak olan Uğur Balcıoğlu ve öğrencileri 6’da 6 yapıp şampiyonluğunu ilan etmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.