DARICA KESKİN VİRAJDA

DARICA KESKİN VİRAJDA

Oktay Derelioğlu’nun gelişiyle şaha kalkan Darıca Gençlerbirliği ligde Kırklareli ve Bugsaş engellerini 1-0’lık skorlarla aşmış Etimesgut deplasmanında hakeme takılmasına rağmen sahadan 1 puanla ayrılmasını bilmişti.

Türkiye kupasında da TFF 1.lig takımı Kardemir Karabükspor’u 6-1 gibi çarpıcı bir skorla geçen Darıca Gençlerbirliği, grupta şampiyonluk mücadelesi veren güçlü rakibi Manisa Büyükşehir Belediyespor’la oynayacağı zorlu maç öncesinde moral yüklemesi yaptı.

4 maçtır kaybetmeyen ve haftalar ilerledikçe daha coşkulu futbol oynayan Darıca Gençlerbirliği Pazar günü Manisa karşısında taraftarlarının da desteğiyle 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.