DARICA KARDEŞ MASTERLAR  KAPADOKYA'DA KEYİF YAPTI

DARICA KARDEŞ MASTERLAR  KAPADOKYA'DA KEYİF YAPTI

Hem futbolun hemde tatilin keyfini çıkardılar...futbolun eski tüfekleri Masterlar Nevşehir Kapadokya Cup turunuvasında kozlarını paylaştı.

16 takımın 4 ayrı grupta mücadele ettiği turnuvada Darıca Kardeş Masterlar başarılı maçlar çıkardığı organizasyonda şansız bir şekilde  çeyrek finalde turnuvaya veda etti. 

Turnuvaya 13-0 gibi çarpıcı Aydın Köşk galibiyetiyle başlayan Darıca Kardeş Masterlar ikinci maçında doktorların takımı İstanbul Arbor Vitra Mastarları 3-1'lik skorla rahat geçti. Temsilcimiz  üçüncü maçında da Kayseri Koca Sinan Masterları'ı 3-0'la farklı geçerek gruptan lider olarak çeyrek finale adını yazdırdı. 
Çeyrek finalde Zeytinburnu Mastarlar'la karşılaşan temsilcimizde takımın formda oyuncuları Şafak Şimşek ve Mehmet Yılmaz'ın adale sakatlıkları takımın performansını olumsuz yönde etkilerken karşılaşma Zeytinburnu Masterların 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. 4 Gün süren turnuvayı Zeytinburnu Masterlar şampiyon olarak tamamladı. 

ŞAFAK ŞİMŞEK GOL KRALI OLDU

Amatör futbola uzun yıllar başarıyla hizmet eden Şafak Şimşek Darıca Kardeş Masterlar takımıyla başarılı bir turnuvayı geride bıraktı. Takımı adına 9 gol birden atan eski deneyimli futbolcu turnuvayı gol kralı olarak tamamlama başarısı göstererek gol krallığı ödülünü organizasyon yetkililerinin elinden aldı.

img_1438.jpg

img_1439.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.