Darıca Kale Bayramoğluspor’dan Mutlu Son

Darıca Kale Bayramoğluspor’dan Mutlu Son

Altınordu Gebze futbol okulunun proje takımı  Darıca kale Bayramoğluspor U13  ligini galibiyet ile kapatmanın mutluluğunu yaşadı. 

Darıca Nenehatun stadında konuk ettiği Çerkeşlisporu Aziz Emir BUHAZ Yakup Karaca ve Erkin Akarsu’nun güzel golleriyle 3-1 mağlup eden Darıca temsilcisi sezonu 4.sırada kapattı. 
U13 liginin kapanış maçında rakibi kendi sahasında konul eden Bayramoğluspor maça daha etkili başlayan taraftı. 
Son haftaların yıldız oyuncusu Yakup Karaca’nın 15. dakikada attığı golle öne geçen Bordo beyazlı ekip  23. dakikada farkı ikiye çıkardı.  Aziz Emir Buhaz’ın ceza yayı önünde yaptığı sert şut takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk devre bu skorla sona erdi.

ÇERKEŞ’LİNİN UMUTLARINI ERKİN BİTİRDİ 
İkinci yarının hemen başında 40. dakikada penaltı atışından bulduğu golle durumu 2-1 yapan Çerkeşlispor kalan dakikalarda umutlansa da Darıca Kale Bayramoğluspor’da oyuna sonradan giren Erkin Akarsu  konuk ekibin umutlarını bitiren golü kaydetti. 
55. dakika dar açıdan sert ve düzgün bir vuruşla  takımını 3-1 öne geçiren Erkin futbol hayatının ilk resmî golüne imza atarken karşılaşma 3-1 sona erdi. Çerkeşli karşısında ilk maçını 2-0 kazanan Kalespor ikinci maçında da rakibine şans tanımadı. 

3 TAKIMIN KADERİ AYNI 

Altınordu Gebze futbol okulunun proje takımı olan Darıca Kale Bayramoğlupor ilk sezonunda  altyapı takımlarıyla göz kamaştırdı. U11, U13 ve U14 takımlarıyla resmî liglerde boy gösteren Darıca Kale Bayramoğluspor 3 takımla gruplarını 4.sırada kapatarak gelecek yıllar için umut verdi. 

Haber/ Can Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.