Darıca ışıldamaya başladı

Darıca ışıldamaya başladı

  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’da Bilecikliler Derneği ve Karslılar Derneği’ne konuk oldu, Çağa Tekstil...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’da Bilecikliler Derneği ve Karslılar Derneği’ne konuk oldu, Çağa Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Darıca’ya alt yapısı ve üst yapısıyla yollarıyla ve sahilleriyle çok önemli hizmetler yaptıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Darıca hizmetlerimizle ışıldamaya başladı’’ dedi.

 

BİLECİK VE KARS DERNEKLERİ

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca’daki temaslarında Bilecikliler Derneği ile Karslılar Derneği’ne konuk oldu ve Sırasöğütler Mahallesi’ndeki Çağa Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, konuk olduğu her yerde büyük bir ilgiyle karşılandı. Başkan Karaosmanoğlu, tekstil atölyesinde çalışan işçilerle de sohbet etti ve yaptıkları işle ilgili bilgi aldı.

 

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUK

 

Darıca’ya ve Darıca halkına 10 yıldır hizmetlerin en güzelini ulaştırmanın gayreti içinde olduklarına değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Siyaset halka hizmet etmektir. Çevre, altyapı, planlama ve sosyal hizmetlerimizle Türkiye’ye örnek olduk. Dağıttığımız tabletler ve satranç takımlarıyla geleceğimiz olan çocuklarımızın en güzel şekilde yetişmesini arzu ediyoruz. Gücümüzü ve enerjimizi halkımızın desteği ve güveninden alıyoruz. Darıca’da geçen yaz halk plajımızı da hizmete açtık. Hizmetlerimiz ve eserlerimizle Darıca ışıldamaya, cazibe merkezi olmaya başladı’’ ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.