Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi 3’ncü oldu

Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi 3’ncü oldu

 Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Ulusal ve Uluslararası projelerle göz dolduruyor.Avrupa Birliği Projelerinin yanı sıra; gönül Coğrafyamıza...

 

Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Ulusal ve Uluslararası projelerle göz dolduruyor.

Avrupa Birliği Projelerinin yanı sıra; gönül Coğrafyamıza yönelik Kardeş Okul projeleri ile de dikkat çeken Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Bu dönem de İl de en fazla Tubitak Projesi üretme başarısı göstermişti. Her yıl İl düzeyinde okullar arası Bilgi ve Kültür Yarışmalarının Darıca  Finalini açık ara kazanan Gökşen İl Finallerine Darıca’yı temsilen katıldı İzmit Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda yapılan yarışma da İl’deki Fen Liseleri ve Proje Okullarının tamamını geride bırakarak 3. Olma başarısını gösterdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konu ile ilgili değerlendirme yapan Okul Müdürü Adem Şit, “Büyük hedefleri olan iyi bir kadroya sahibiz. Pek çok Uluslararası  ve ulusal Projelerin yanı sıra Tubitak destekli Bilimsel Sergiler ve çok sayıda Sosyal Projeler yürütüyoruz. Kocaeli’nin Genç Bilgeleri Yarışması bu başarılardan birisi Bu yarışmaya öğrencilerimizi hazırlayan başta Tarih Öğretmenimiz Berna Çelik ile İngilizce öğretmenimiz Abdullah Doğan Kalkan’a Yarışmada İlçemizi Başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerim Vedat Gürbüz, Ahmet Akdeniz,Hazal Karakaya ve Dilara Kuruşçu ya teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.