Darıca GB'nin hedefi Taner Gülleri
Geçtiğimiz sezon Darıca Gençlerbirliği teknik direktörlük koltuğunda sezonu noktalayan Özcan Sert ile yollarını ayırmasının ardından radarına Taner Gülleri'yi aldı.
Geçtiğimiz sezon harika bir performans göstererek genç kadrosu ile hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda başarılı sonuçlar alan Darıca Gençlerbirliği taraflı tarafsız herkesin alkışını almıştı. Sezona Ender Alkan yönetiminde başlayan temsilcimiz Alkan'ın Milli takıma gitmesinin ardından yerine yardımcısı Özcan Sert'i getirmişti.
GÖRÜŞME OLMASI BEKLENİYOR
Teknik Direktör olarak birçok maçta beraberlik alsa da sezon Özcan Sert ile tamamlanmıştı. Sezon sonu teşekkür edilen Sert ile de yollar ayrıldı. Sonrasında nasıl bir yol izleyeceği merak edilen Darıca Gençlerbirliği rotasını Taner Gülleri'ye çevirdi. Futbolculuk yıllarında Kocaelispor ile çok başarılı bir performans gösteren Gülleri ardından ise ilimizde Gölcükspor da teknik direktör, Kocaelispor'da ise Erhan Altın'ın yardımcısı olarak görev yaptı. Gülleri ile yakın zamanda bir görüşme olması bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.