Darıca GB Turladı

Darıca GB Turladı

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur mücadelesinde Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, zorlu rakibini 3-2 mağlup ederek, kupaya devam etti.

İLK YARIDA ETKİLİ OLDUK

Misli.com 3.Lig 2. Grupta son haftalarda beklentilerin altında bir mücadele veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura çıkmak için zorlu rakibi Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda dördüncü tur için mücadele verdi. Maçın ilk dakikalarından itibaren Kömürspor karşısında baskılı bir mücadele veren sarı yeşilli temsilcimiz maçın 29’ncü dakikasında Nebi Tiryakioğlu’nun şık golü ile skoru 1-0 yaptı. Maçın genelinde topa sahip olan temsilcimiz, ilk yarıda kalesinde gol pozisyonu verdi. Maçın 45+1’nci dakikasında Berat Eyüpoğlu ilk yarının skorunu 2-0 olarak belirledi.

İKİNCİ YARI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda ciddi ataklar ile gol arayışlarında bulundu. 2-0’lik üstünlüğü korumak isteyen sarı yeşilli temsilcimiz, rakibi karşısında savunma ağırlıklı bir mücadele verdi. Evsahibi ekip gol arayışlarını sıklaştırdığı dakikalarda 60’da Oktay Pop, skoru 2-1 yaptı. Kıran kırana geçen mücadelede 76’da Kömürsporlu futbolcu Berkan Akdeniz’in kendi kalesine attığı gol ile skor 3-1 oldu. Bu golden sonra beraberlik çabası veren evsahibi ekip 90+1’de kazandığı penaltıyı Tezcan Gökmen gole çevirince mücadele 3-2 oldu. Karşılaşma bu sonuçla bitti.

BU HAFTA RAKİP H.EDİP ADIVARSPOR

Ligde beklentilerin altında mücadele veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur mücadelesinde Zonguldak Kömürspor’u kupadan men ederek büyük bir başarı sağladı. Kupayı geride bırakan sarı yeşilli temsilcimiz 12 Kasım Perşembe günü sahasında İstanbul temsilcisi ve kendisi gibi düşme hattında yer alan Halide Edip Adıvarspor’u konuk edecek. Lig’de son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlara bu hafta dur demek isteyen Darıca Gençlerbirliği, bu kritik mücadelenin hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.