Darıca G.B'de Özgür Vurur dönemi resmen başladı

Darıca G.B'de Özgür Vurur dönemi resmen başladı

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Özgür Vurur dönemi resmen başladı.

Bugün Darıca Gençlerbirliği Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Başkan Yardımcısı Eren Ertuğrul Işık, Kulüp avukatı Ebru Şatıroğlu ve Genel Koordinatör Uğur Kılıç'ta katıldı.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Teknik Direktör Özgür Vurur ve ekibi ile beraber Darıca Gençlerbirliği'nde uzun soluklu bir projenin başladığını belirterek, ''Bizim Özgür Vurur hocamızla kimyamız hemen tuttu. Kendisi bu camiayı bilen, şehrin ve taraftarın gerçekten çok saygı duyduğu biri. Bizlerde kendisi ve ekibiyle çalışacak olmaktan gerçekten büyük bir mutluluk duyacağız'' dedi.

Çok sevdiği Darıca Gençlerbirliği'ne yeniden geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Özgür Vurur ise ''Darıca Gençlerbirliği benim yuvam. Çok güzel anılarımızın olduğu bir yer. Arif Gülen başkanımızla ilk görüşmemizden sonra tekrar bu ekipte yer almak istediğimi belirttim. Darıca G.B ile çok güzel işlere imza atacağız. Yüreği bizimle atan herkes, bu takımla gurur duyacak'' dedi. Teknik Direktör Özgür Vurur'un ekibinde yardımcı antrenör Önder Yılmaz ve kaleci antrenörü Murat Onar yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.