Darıca Final'e yoğun ilgi, 1000 başvuru

Darıca Final'e yoğun ilgi, 1000 başvuru

 Darıca Final Okulları Bursluluk Sınavına yoğun ilgi oldu. Genel Müdür Murat Kaya, “Bu yıl sınava bölgemiz devlet ve özel okullarından 1000 öğrenci...

 

Darıca Final Okulları Bursluluk Sınavına yoğun ilgi oldu. Genel Müdür Murat Kaya, “Bu yıl sınava bölgemiz devlet ve özel okullarından 1000 öğrenci müracaat etmiştir. Her türlü planlamamız yapılmıştır.”dedi.

Darıca Final Okulları Bursluluk Sınavına yoğun ilgi oldu. Final Genel Merkezi tarafından Türkiye çapında düzenlenen, “Düzey Belirleme Ve Bursluluk Sınavı” Darıca Final Okullarında 24 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak. Sınava bu yıl 3.sınıfta okuyanlar dahil 4.5.6.7.sınıflar Darıca Final Okulları merkez binada

8.9.10.11.Sınıflar Darıca Anadolu Lisesi binasında (Farabi Devlet Hst.Yanı) sınava girecekler. Sadece 1 gün uygulanacak olan sınav Kocaeli Valilik Makamının 05.02.2018 tarih ve 2450243 sayılı olurları ile yapılmakta.

İLGİ YOĞUN OLDU

Konuyla ilgili bilgi veren Genel Müdür Murat Kaya, "Okulumuza her geçen gün ilgi artarak devam etmektedir. Bu yıl sınava bölgemiz devlet ve özel okullarından 1000 öğrenci müracaat etmiştir. Her türlü planlamamız yapılmıştır.Amacımız başarılı öğrencilere burs desteği vererek katkı sağlamak ve Türkiye çapında yapılan sınav ölçeğinde çocuklarımızın düzeylerini belirleyerek değer katmaktır.

Çok yoģun ilgi oldu.Her iki okulumuzun tüm kapasitesi doldu. Memnunuz.

SON 3 GÜNDÜR SİSTEMİ KAPATTIK

 

Fakat kaydını yaptıramayanların haklı sitemleri ile de karşılaştık. Son 3 gün gündür sistemi kapattık. Hatta bazı veliler niye 2 gün yapmadınız, yapan okullar var diyerek eleştirdiler. Sınav yönetmeliği gereği yasal izin onayının hükümlerine göre hareket ettiğimizi ifade ederek kurumsal sorumluluğumuzun gereğini yerine getirdik. Sınava giren tüm öğrencilere başarılar dileriz."

Sınava girecek öğrencilere özel hazırlanmış kalem kutusu takdim edilecektir.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.