Darıca Final’den Türk gecesi

Darıca Final’den Türk gecesi

UNUTULMAZ BİR GECE OLDU:Darıca Final Okulları THM korosu türkü severlere unutulmaz bir gece yaşattılar.Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezini hınca hınç...

UNUTULMAZ BİR GECE OLDU:

Darıca Final Okulları THM korosu türkü severlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezini hınca hınç dolduran türkü severler türkülere eşlik ederek harika bir gece atmosferi oluşturdular.

Yaklaşık 500 davetliye 50 kişilik öğretmen ve öğrenci korosu türküleri seslendirdi.

Koro şefliğini okulun müzik öğretmeni Çiğdem Yılmaz; program sunusunu ise müthiş yorumlarıyla Aydan Akçay yaptı. Gecenin açılış konuşmasını okulun kurucu temsilcisi ve genel müdürü Murat Kaya yaptı.

PROTOKOLDE KATILDI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca AK Parti Başkanı Muzaffer Bıyık,Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, Daire amirleri, Bilkar Başkanı  Serdar Dikkatli ve üyeleri

Gecede Murat Kaya" Etek Sarı/Pencereden Kar geliyor" türkülerini ćalıp okudu. Sonrasında "Pınar Başından Bulanır"türküsünü katılımcılarla seslendirdi.

Gecenin kapanış bölümünde ; Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Oģuz birer teşekkür ve tebrik konuşmaları yaparak potpuri kısmına eşlik ettiler. Katılımcıların alkışları tebrikleri ve teşekkürleri ile türkü ziyafeti sona erdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.