Darıca Final’den görkemli sempozyum

Darıca Final’den görkemli sempozyum

Darıca Final Okulları’nda Final Okulları Eğitim Danışmanı Sosyolog Nurdoğan Arkış, ‘Çocuklarla Etkili İletişim’ başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi. Velilere yönelik olarak sempozyum düzenlendi.

Hafta sonu Darıca Final Okulları'nda yapılan "Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor" konulu ve başlıklı  Veli Sempozyumu-3 etkinliği gerçekleştirildi. Final Okulları  Eğitim Danışmanı Sosyolog Nurdoğan  Arkış, ‘Çocuklarla Etkili İletişim’ başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi. 
Programın açılış konuşmasını yapan Darıca Final Okulları Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Eğitimci Murat Kaya,  okul olarak bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini belirtti. 
NURDOĞAN ARKIŞ ÖNEMLİ BİLGİLER VERDİ
Final Okulları Eğitim Danışmanı Nurdoğan Arkış ‘Öğrenci-Veli İletişimi’ konulu seminerinde anne, baba, çocuk ilişkilerinin geliştirilmesi ve bunun sonucunun çocuk gelişimini ve eğitimi nasıl değiştirdiği hakkında özetle şunları söyledi:
 "Başarının teknoloji ile para ile en ufak bir ilişkisi bulunmuyor. Başarılı olabilmek için 3 temel özelliği sağlayabilmek lazımdır. Özgüven olacak, güven olacak ve sevgi olacak. Eğer bu 3 şeyi sağlarsak ailede, şehirde ve okulda işler yolunda gidiyor. İşler doğru biçimde gidiyor. Uzun vadede başarılı olan bütün toplumlara baktığımız zaman oradaki özellikler mutlaka özgüven, güven ve sevgidir. O zaman bunları yakalamış oluyoruz”.
VELİLERLE SÖYLEŞİ 
Veli Sempozyumunda ise Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken, İdareci-Yazar- Eğitimci Dr. Ali Akdoğan, İdareci- Eğitimci-Yazar-Şair Halük Öztekin, İdareci-Yazar Eğitimci Alparslan Dartan, İdareci-Yazar Eğitimci Ayla Özbal, Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz  tarafından sınıflarda velilere yönelik olarak  çeşitli konularda bilgiler verildi.
Etkinlikte sempozyuma katılan konuymacılara teşekkür belgesi ile Atatürk  tabloları hediye edildi. (Haber Merkezi) 

nurdogan-arkis.jpgataturk-002.jpgkalabalik-006.jpgmurat-kaya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.