Darıca Final’de veliler bilgilendirildi

Darıca Final’de veliler bilgilendirildi

Darıca Final Okulları 2019-2020 eğitim-öğretim 1. Dönem 1. Genel veli toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda bir çok konuda veliler bilgilendirildi, Genel Müdür Murat Kaya ise ilgiyle izlenen bir seminer verdi.

Darıca Final Okulları  2019-2020 eğitim-öğretim 1. Dönem 1. Genel veli toplantısı gerçekleştirildi.
Konferans Salonunda başlayan toplantıda Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı’nın ardından Rehber Öğretmenler  Benan Ergin ve Fahriye Unutmaz tarafından Okul Rehberlik İşleyişi hakkında bilgi verildi.
Yabancı Diller Bölüm Koordinatörü Melek Kaya Final Okullarında Yabancı Dil Öğretiminde 6 prensipten bahsederek velilere İngilizce-Fransızca ve Almanca eğitimlerimiz hakkında kısaca bilgiler verdi. Müzik Öğretmeni Tayfur Güçlü bu yıl başlanacak  Enstrüman Eğitimi ile ilgili açıklamalar yaptı.
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nihal Yalçın Sarıkaya Bilişim Teknolojileri dersi FinalMaker Eğitim Sistemi hakkında bilgi verdi.
Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Ababay ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Nihal Yalçın Sarıkaya tarafından veli-öğretmen iletişimi için AKBİM OBS Veli bilgilendirme sistemi ile ilgili velilere sunum yaptılar.
MURAT KAYA’DAN  SEMİNER
Genel Müdürü Murat Kaya; Kuşaklar ve Özellikleri, 2. Sınıflardan 12. Sınıflara kadar Öğrenci Öğrenme Stilleri ve Sınıf Sınıf Sonuçları, Aile Tipleri ve Öğrencinin öğrenim sürecine etkileri ile ilgili velilerin yoğun ilgi ve merakla izledikleri bir seminer gerçekleştirdi.
Okul Aile Birliği seçiminin de yapıldığı toplantıda kadro  tanıtımı yapılarak velilerin sınıf öğretmenleri eşliğinde sınıf toplantılarını gerçekleştirdiler.
Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda veliler memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.
*Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.