Darıca Final’de akademik  değerlendirme sınavı

Darıca Final’de akademik değerlendirme sınavı

Darıca Final Okulları’nda Akademik Değerlendirme Sınava yapılacak. Ücretsiz sınava Darıca, Gebze, Dilovası ve Çayırova’dan öğrenciler katılacak.

Darıca Final Okulları’nda Akademik Değerlendirme Sınava yapılacak.  Ücretsiz sınava Darıca, Gebze, Dilovası ve Çayırova’dan öğrenciler katılacak.

 

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat  Kaya sınavın ücretsiz olduğunu belirterek şunları ifade etti:

“22 Ocak 2021 Cuma, 23 Ocak 2021 Cumartesi ve 24 Ocak 2021 Pazar günü yapılacak olan sınavlar online olarak uygulanacaktır.

Bütün sınıflar bu üç gün içinde istedikleri saatte girebileceklerdir. Ancak sınava başlayan öğrenci ilgili testi tek oturumda bitirecektir.

Sınav ülke genelinde yapılacak, öğrenciler akademik düzeylerini bir anlamda  ‘hazır bulunuşluk’ durumunu belirlemiş olacak, kazanma eksiklerini görecektir.

 

İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE

Sınav, bu yıl  İlkokulda 4.sınıfta okuyanlar, Ortaokulda bu yıl ,5.6.7.8.sınıflarda okuyanlar  ve Lisede,bu yıl 9.10.11.sınıflarda okuyanlar içindir.

Final Okullarında okuyan öğrencilerimiz, sınava kendilerine ait okuldan verilen  AKBİM-OBS  kullanıcı adı ve şifresi ile girecektir.

Final Okullarında okumayan diğer öğrencilerimiz sınavın afişinde de yer alan 

www.finalegitim.com.tr İnternet adresimiz üzerinden ücretsiz online kayıt yaparak sınava gireceklerdir.

Tüm öğrencilerimizin yapılacak bu sınavdan  yararlanmalarını öneririz.

Sınav Online ve Ücretsizdir.

Tüm öğrencilerimize ve öğrenci velilerimizin ilgisine ,bilgisine sunulur." dedi.

*Cengiz  Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.