Darıca Final Okulları’ndan mezuniyet gecesi

Darıca Final Okulları’ndan mezuniyet gecesi

Darıca Final Okullarının mezuniyet töreni  Resort Otel’de gerçekleşti.

Törene Kaymakam Ömer Karaman,   Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, DAİSAD Başkanı Hüseyin Özdinçer, Yas-Der Başkanı Kudret Sekban ve Yas-Der Başkanı Serap Göncü ile STK temsilcileri,  Okul Genel Müdürü Murat Kaya, Okul, Yönetim Kurulu Üyesi 
Mali Direktör /Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye meclis üyesi İsmail Ramazanoğlu, öğrenciler, Öğretmenler ve veliler katıldı. 
MUZAFFER BIYIK KONUŞMA YAPTI 
Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık şunları ifade etti:
“Darıca Final Okullarının 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet törenine katılarak geleceğimizin teminatı olan gençlerin mutluluklarına ortak olduk.‬ Her zaman dile getirdiğimiz gibi gençlerin geleceği bizim tüm yatırımlarımızdan veya projelerimizden daha önemlidir. Bu sebeple her zaman gençlerimizin yanında olmaya ve onlara her fırsatta güvenmeye devam edeceğiz.‬ Eğitimini tamamlayan genç kardeşlerimize yaşantılarında başarılar diliyor, alınlarından öpüyorum.‬”dedi.
MURAT KAYA TEŞEKKÜR ETTİ
Okulun genel müdürü Murat Kaya ise mezuniyet törenine katılanlara teşekkür ederek, mezun olan öğrencilerin  eğitim ve öğretimde geleceklerini şekillendirecekleri yeni bir sürece hazırlanacaklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından  mezun olan öğrencilere diplomaları  protokol ve okul yöneticileri tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.