Darıca Final Okulları’ndan beyaz bayrak coşkusu   

Darıca Final Okulları’ndan beyaz bayrak coşkusu  

 Darıca Final Okulları'nda 'Beyaz Bayrak' heyecanı yaşandı. Okulun merkez binasında yapılan törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Ak Parti Darıca...

 

Darıca Final Okulları'nda 'Beyaz Bayrak' heyecanı yaşandı. Okulun merkez binasında yapılan törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Ak Parti Darıca ilçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Darıca Final İlkokulu 4/A sınıfının drama öğretmeni Fatma Kırtay ve sınıf öğretmeni Gülden Gündüz Yönetiminde hazırladıkları programı sunarak günün anlam ve önemini belirtir içeriği paylaştılar. Müzik öğretmeni Çiğdem Dilek Yönetiminde saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak program başladı.

ÖĞRENCİLERDEN GÖSTERİ

Programda açılış konuşmasını öğrenci Ela Nur Dağdeviren yaparak, temiz çevre sağlıklı gelecek konusunda farkındalığı dile getirdi. Öğrenciler sundukları drama gösterisiyle çevre bilincinin önemine vurgu yaptılar. Şiirler ve şarkılarla öğrenci programı tamamlandı. Programın sunumunu 4/A sınıfından Metehan Temel Arı , Ayşe Duru Coşkun yaptı. Sahne dekorunu Görsel sanatlar Öğretmeni Eylem Yılmaz , Teknolojik desteği Bilişim Tek. Öğretmeni Merve Nalbant tarafından yapıldı.

KAYMAKAM TEBRİK ETTİ

Teslim töreninde konuşan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman 'Beyaz Bayrak' almaya hak kazanan Darıca Final Okullarını çalışmalarından dolayı kutlayarak " Beyaz Bayrak' almaya hak kazanan okulumuzun yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerine bu projeye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ‘da yaptığı konuşmada,  ‘’Darıca Final Okulları kısa sürede gerek akademik alanda gerekse sosyal alanda yaptıkları etkinliklerle İlçemiz eğitimine önemli değerler katmıştır. Ve katmaya devam etmektedir. Kısa sürede BEYAZ BAYRAK almaları bu çabaların bir göstergesidir.”dedi.

KAYA, “DARICA FİNAL AİLESİ İÇİN ÖZEL BİR GÜN”

Törende konuşan Genel Müdür Murat Kaya; ‘’ Sayın Kaymakamım, Saygı Değer Protokol katılımlarınızla bizlere güç verdiniz, hoş geldiniz. Bugün Darıca Final ailesi için özel bir gündür. Okul Yöneticilerimiz ve ilgili bölüm öğretmenlerimizin ortak emeği ile Beyaz Bayrak aldık. Arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ederim.’’dedi.

Konuşmanın ardından beyaz bayrak almaya hak kazanan Darıca Final Okullarına beyaz bayrakları ve plaketleri verildi.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.