Darıca Final Okullarında veli toplantısı

Darıca Final Okullarında veli toplantısı

  Darıca Final Okulları 1.Genel Veli Toplantısı ile 2017 /2018 Eğitim -Öğretim Yılı işleyişi hakkında bilgiler sunarak velileriyle buluştu.3...

 

 

Darıca Final Okulları 1.Genel Veli Toplantısı ile 2017 /2018 Eğitim -Öğretim Yılı işleyişi hakkında bilgiler sunarak velileriyle buluştu.

3 ayrı oturum halinde düzenlenen toplantı, Anasınıfları ve İlkokul sınıf velilerine yönelik, Ortaokul velilerine yönelik ve Anadolu Lisesi velilerine yönelik yapıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşu ile başladı. Okul Müdürleri Ceyda Ramazanoğlu
Murat Zengin/Koray Karagün Şevket Ababay idari işleyiş bilgilerini sundular.
Klinik Psikolog okul rehber öğretmeni Meryem Karayaşar Ertan anasınıfı ilkokul ve ortaokul velilere yönelik rehberlik çalışmalarını anlattı. Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Fahriye Unutmaz lise velileri bilgilendirdi.
Tüm okul velilerine K/12 içeriği ve donanımı hakkında uygulama örnekli lise müdürü Şevket Ababay seminerini sundu. Okul Aile Birliği üye seçimi her okul için seçildi.  Genel Müdür Murat Kaya İletişim Becerileri konulu sunumunu paylaştı. İkramlar sonrası sınıf öğretmenleri rehberliğinde sınıf veli toplantıları gerçekleşti. Katılımın çok yoğun olması veli ilgisinin olumluluğu kurumsal kültür bütünleşmesi açısından çok anlamlı oldu.  Veliler gòrüş ve önerilerini paylaştığı toplantıdan büyük bir memnuniyet ile ayrıldıklarını geri bildirimleri ile paylaştılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.