Darıca Final öğrencilerinden tiyatro gösterimi

Darıca Final öğrencilerinden tiyatro gösterimi

Darıca Final Anadolu Lisesi Öğrencileri Turgut Özakman’ın eseri, “Ah Şu Gençler’ isimli eserini tiyatro gösterimi ile sahnelediler.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen oyuna çok sayıda kişi katıldı. Oyun okul müdürü Şevket Ababay'ın öncülüğünde tiyatro oyununu sahneleyen Edebiyat Öğretmeni. Behice Dalmış'ın rehberliğinde, Görsel Sanatlar öğretmeni Eylem Yılmaz'ın dekor eserleri, müzikal bölümde Müzik öğretmeni Çiğdem Dilek tarafından gerçekleştirildi. 
Gençlerin; "aileden -gençliğe" eleştirel yaklaşımları ile "gençlikten -aileye “bakışı harmanlayıp sundular.
Programın bitiminde okul müdürü Şevket Ababay teşekkür konuşması yaptı, genel müdür Murat Kaya ise şunları söyledi: Rahmetli Turgut Özakman'ı saygıyla anıyorum. ‘Şu Çılgın Türkler ‘in yazarı. Kendilerini tanıdım. Bu oyun da “Ah Şu Gençler onun eseri." Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak; Atatürk devrimlerinin izinde vatanını, bayrağını severek geleceğimizi aydınlatacağız. Emek verenlere teşekkürler.”
Tiyatro oyununa YAS-DER Başkanı Kudret Sekban ve yönetim kurulu üyeleri, THK Başkanı Kazım Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.